Samenloop voor Hoop

samenloop hoopOp 14/15 juni doen wij, recreatieleden van DEM, mee aan de Samenloop voor Hoop in Heemskerk als team 'De Duinlopers'. Zie http://samenloopvoorhoop.nl/heemskerk/ voor meer info.

Op allerlei manieren proberen wij inmiddels geld in te zamelen voor het KWF, één ervan is bijvoorbeeld door her en der donatieboxen te plaatsen. Hiervan staat er inmiddels 1 in de kantine van DEM, onze dank hiervoor. Daarnaast zijn we te volgen via onze FB-pagina: https://www.facebook.com/DeDuinlopers. Bij restaurant 'De Waterakkers' is een speciale pannenkoekdag en er is een online veiling van start gegaan

- De pannenkoekdag bij De Waterakkers is op woensdag 11 juni. Een geweldig initiatief; de eigenaar heeft een speciaal menu samengesteld voor 12,50 per volwassene en 5,00 per kind. Deze omzet komt in z'n geheel ten goede aan 'De Duinlopers' en daarmee dus het KWF. Een leuk detail: De Duinlopers lopen die dag in de bediening! Reserveer dus snel want vol = vol! (0251-254734). Zie ook de bijlage voor meer info.
- De online veiling. Verscheidene ondernemers die ons en ons doel een warm hart toedragen hebben ons gesponsord in de vorm van een tegoedbon, een item beschikbaar gesteld of bieden een dienst aan. Deze 'bonnen' gaan we online veilen in de aanloop naar 14/15 juni. Het aanbod is heel divers, dus zeker de moeite waard. De veiling is reeds van start gegaan. Zie hiervoor onze website.

Het team bestaat uit: Laura Zoutman (teamcaptain), Els Sondervan, Jessica Schaap, Joke Scheerman, Nicole Honingh, Roland Tetteroo, Sonja Schuchart, Erwin en Florence Rozemeijer, Jeannette en Nico Vermeer en Sandra en Marlon Alders.

 

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op