Harry Potter thema avond

harry-potterEindelijk is het zover! De jeugdraad heeft zijn eerste activiteit op 28 en 29 april. Om groots en gezellig van start te gaan, beginnen we met een Harry Potter thema-avond en om het leuk te maken voor iedereen hebben we een overnachting in het clubhuis erbij geplakt. Ook gaan we met zijn alle avondeten en ontbijten.

In dit weekend word je op Zaterdag middag om 16.00 bij een afdeling ingedeeld door de sorteerhoed. Namelijk in Griffoendor, Huffelpuf , Ravenklauw of Zwadderig.

Inschrijfformulier

Het programma

Iedereen wordt door de sorteerhoed ingedeeld in één van de vier afdelingen. We gaan de eerste drie films kijken. In de afdelingen waarin je zit beantwoord je de vragen over de film. Proberen zoveel mogelijk punten voor jouw afdeling binnen te halen. Na de eerste film gaan we lekker eten en daarna weer door met de volgende film. Het programma is rond 23.00 afgelopen. De diehards kunnen dan nog wakker blijven in de kantine, maar de mogelijkheid om te slapen is er natuurlijk ook. Als er behoefte naar is worden in de nacht de overige films gedraaid voor hen die dat willen.

Wat moet ik mee?

 • luchtbed/matras
 • dekbed/slaapzak en kussen
 • slaapkleding
 • toiletartikelen: tandenborstel, tandpasta, deodorant, cosmetica of gel/wax ect.
 • eventueel wat eigen snoep voor in de nacht
 • een goed humeur

Wat krijg ik en wat kost het?

De volgende dingen zitten allemaal bij de prijs inbegrepen.

 • avondeten (patat, een broodje hamburger, een broodje hotdog en stokbrood)
 • drie consumpties voor het drinken (dus drie gratis drankjes in de kantine)
 • de hele avond is er voor bij de films en daarna gratis popcorn en chips.
 • ontbijt (2 kadetjes met beleg* en melk, jus d'orange of thee)
 • een super gezellige avond

note*) Het beleg bestaat uit pindakaas, chocopasta, hagelslag en leverworst

We hebben voor de jeugdraad een budget toegezegd gekregen maar we vragen u om een kleine bijdrage. De kosten voor dit top weekend zijn slechts € 7,50.

Hoe oud moet ik zijn?

Als deelnemer aan de Harry Potter Thema-avond moet je minimaal dit jaar tien jaar worden.

Begeleiding
Tijdens het Harry Potter themaweekend zijn er acht leden van de jeugdraad aanwezig. Bovendien zijn er ook altijd minimaal drie volwassenen aanwezig. Vragen over de begeleiding kan via Sebastian 0657883470 of via Rob Tuinstra 0621201076.

Waar, wanneer en hoe kan ik mij inschrijven?

Je kunt je inschrijven door het inschrijfformulier uit te printen, in te vullen en samen met € 7,50 in een envelop in te leveren bij Sebastian Schijffelen. Dit kan uiterlijk vrijdag 21 april, maar wees er snel bij want vol is vol.

Mag ik iemand van buiten de vereniging meenemen?

Ja, natuurlijk mag dat! Alleen maar gezellig. Als lid van de vereniging mag je één introducee meenemen, dat wil zeggen dat je een vriend of vriendin mee mag nemen. Deze vriend(in) moet uiteraard ook dit jaar tien worden en voor de uiterlijke inschrijf datum ingeschreven worden. Denk er wel aan dat je mede verantwoordelijk bent voor de vriend(in) die je meeneemt.

Wat nou als ik wel wil komen, maar niet wil blijven slapen?

Geen probleem. Stel dat je alleen in de middag en avond er wil zijn dan daarna naar huis wil, dan kan dat. Als je alleen naar huis wil, dan moeten je ouders/verzorgers ondertekenen dat je alleen naar huis mag fietsen en tot hoelaat je dan mag blijven. Mag je niet alleen gaan, dan moet je worden opgehaald. Maar ik verzeker je, de nacht is altijd het toppunt van een kamp!

Hopelijk zien we jou ook 28 april om 16.00 in de kantine!

Met magische groet,

De Jeugdraad

Ps. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met:

Sebastian Schijffelen
Voorzitter van de Jeugdraad (en schoolhoofd van Zweinstein)
@ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06 57883470

Comments are now closed for this entry

AV DEM  LOGO 2012  189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op