33e Tata Steel Marquetteloop 22 juni 2014

 

IMG 7319Laatste nieuws: Michel Butter, Nederlandse toploper op de lange afstanden, komt zondag 22 juni in Heemskerk de Tata Steel Marquetteloop lopen (halve marathon). Zie het artikel van www.dichtbij.nl. Voor meer informatie omtrent inschrijvingen en programma, lees dan onder verder.


Dit jaar vindt de 33e editie van Tata Steel Marquetteloop in Heemskerk plaats; niet zoals de laatste jaren gebruikelijk op vaderdag, maar een week later op 22 juni as.

Vrije inschrijving voor Dem leden bij voorinschrijving!!

Voor alle Demmers geldt natuurlijk weer een vrije inschrijving. Er kan digitaal tot 2 juni 2014 worden ingeschreven via www.avdem.nl/marquetteloop of rechtstreeks via www.sbouitslagen.nl.
De inschrijving dient volledig te gebeuren inclusief opgave IBAN rekeningnummer
Bij het opstellen van de incassofile zal er een check plaatsvinden met de meest recente ledenlijst van AV DEM waardoor de Dem leden uit het incasso bestand gefilterd worden.

Vrijwilligers:

Mocht je zelf niet lopen maar heb je zin om mee te helpen meld je dan aan bij een van de volgende organisatoren want alle hulp is meer dan welkom!!

Henny van Essen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) werkzaamheden in de sporthal voor tijdens en na de loop
Richard de Graaf (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) opbouw van de start- en finish locatie.
Jan Buddelmeijer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) opbouw parcours + parcoursposten
Rob Kleine (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) registratie na inschrijvingen.
Tineke Brasser (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) drankposten en catering voor vrijwilligers.

Het programma voor 22 juni is als volgt:

9.00 uur: opening inschrijving
10.15 uur: jeugdloop 1300 meter t/m 7 jaar
10.45 uur: jeugdloop 1300 meter t/m 12 jaar
11.05 uur jeugdloop 3300 meter t/m 15 jaar
11.45 uur: 7km trimloop en teamrun
12.15 uur: 14 km trimloop en teamrun
12.15 uur 21,1 km wedstrijdloop, trimloop en teamrun.
14.45 uur Prijsuitreiking wedstrijdloop in de sporthal
16.00 uur Prijsuitreiking Team Run in familierestaurant de Waterakkers
17.00 uur: Bijeenkomst voor vrijwilligers in familierestaurant de Waterakkers.

 

Reacties

# Petra Schulte 22-05-2014 15:51
Geachte mevrouw, meneer,

In het kader van een (sportieve) familiereünie wil ik graag informeren of u al weet of en op welke data de Marquette-loop in het najaar van 2014 plaats zullen vinden.
Ik kijk uit naar uw antwoord.

vriendelijke groet, Petra Schulte
# Marloes de Heer 23-05-2014 08:59
Beste Petra,
De Marquetteloop vindt 1 keer per jaar plaats. Dit is altijd in juni.
Wel organiseert DEM in november altijd een crossloop in Wijk aan Zee. Zie http://www.avdem.nl/tsrcross/33e-runnersworld-cross
Met vriendelijke groet,
Marloes de Heer

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op