Competities van start

DEM atletiek 20140412In de atletiek zijn de baan competities van start gegaan. De allereerste wedstrijd was die van de pupillen competitie. De atleten van DEM moesten daarvoor naar Santpoort. Het was een gedroomde start. In de 10 verschillen de leeftijdsgroepen werd DEM in de meerkamp 5 maal eerste, 5 maal tweede en vijf maal derde. Precies de helft van alle prijzen gingen dus naar DEM.
Bij de estafettes was er eenzelfde beeld. Zes van de 10 afstanden resulteerde in een overwinning voor DEM. Daarnaast werden er nog 2 tweede plaatsen en 1 derde plaats gescoord. Het ziet er dan ook naar uit dat bij de finalewedstrijd die in september in Beverwijk gehouden wordt, er wel een heel erg groot aantal DEM atleten vertegenwoordigd zal zijn. Ook op de afsluitende lange afstand (die niet voor de competitie meetelt) was er een prijzenregen voor DEM.
We hadden 2 deelnemers die dubbel goud scoorden. Dat waren Fiene Rosendaal bij de meisjes mini en Eline Brouwer bij de MPA1. Ze werden beiden eerste op de meerkamp en eerste op de lange afstand. Voor Fiene was er nog een extra, want ze verbeterde het clubrecord op de 600 meter met ruim 4 seconden. De andere gouddelvers waren: Boris Borgmann op de meerkamp bij de JPC, Syp Luitwieler op de 600 meter bij de JPC, Leone de Graaf op de meerkamp bij de MPC, Isa schram op de 600 meter bij de MPC, Yvana Pol op de 1000 meter bij de MPB, Dennis Schaap op de meerkamp bij de JPA1, en Marit van de Kamp op de 1000 meter bij de MPA2

Op de foto: Fiene Rosendaal met haar 2 gouden bekers

Meer foto's zijn te zien op FOTO's en de uitslagen staan op UITSLAGEN

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op