Finale crosscompetitie

DEM atletiek 20140308De finale van de cross competitie, een competitie voor de jeugdatleten uit de provincies Noord Holland, Utrecht en Flevoland werd zaterdag in Warmenhuizen gelopen. Van de enkele duizenden atleetjes die aan de voorronden meegedaan hadden, waren er ruim 1000 geselecteerd om aan deze finale mee te mogen doen. Van DEM was er ook dit jaar weer een flinke deelname. Hoewel ze in verschillende categorieën in de voorste gelederen meestreden, werden er dit jaar jammer genoeg geen podium plaatsen gescoord.
Het dichtste aan het podium kwamen de jongens pupillen C. De ploeg bestaande uit Sam van der Aar, Luca Westen, Bram Braak en Stijn Wilbrink eindigde er als vierde.
In totaal mochten er 16 DEM leden meelopen, en wel:
Mariska Poel, MC, Dylan Langeveld, JD2, Jelle Schaap, JD1, Stijn Wilbrink, Bram Braak, Sam van der Aar en Luca Westen, allen bij de JPC, Isa Schram bij de MPC, Daan Ranzijn bij de JPB, Jet Commandeur bij de MPB, Toon van Vuuren, Jort Lorinc, Merijn Rober en Dennis Schaap bij de JPA1 en tot slot: Danique Schram en Zoe Lammertink bij de MPA1
Op bijgaande foto: de ploeg van de JPC met van links naar rechts: Stijn, Bram, Luca en Sam
Meer foto's zijn te zien op: deze link

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op