Clubrecords voor DEM pupillen

DEM atletiek 20140215Bij indoorwedstrijden in Amsterdam kon er door de DEM pupillen drie maal een clubrecord genoteerd worden. Bij deze uitzonderlijk drukke wedstrijd, met 260 deelnemers uit heel Nederland was het Fiene Rosendaal die bij de mini meisjes, de show stal. Ze won niet alleen alle onderdelen van de meerkamp, maar ze liet ook nog eens twee maal een clubrecord noteren Bij het verspringen was dat met een sprong van 2 meter 75, en bij het hoogspringen een hoogte van 90 cm. Was de sprint ook nog ééntiende seconde sneller geweest, dan had dat ook nog een clubrecord betekend. Het DEM succes in deze leeftijdscategorie was compleet door de tweede plaats voor Britt de Graaf.
Ook Leone de Graaf was goed voor een clubrecord. Bij de C pupillen meisjes kwam zij over een hoogte van 95 cm. In de meerkamp eindigde ze op de derde plaats, en vijfde werd hier Isa Schram.
Bij de JPA.1 was het wel heel erg spannend. De eerst 4 deelnemers deden vrijwel niets voor elkaar onder. Dennis Schaap werd er tweede bij het kogelstoten met een afstand van 6.74 m. Enkele centimeters verder had hem een tweede plaats op de meerkamp opgeleverd, nu werd het een vierde plaats, met maar enkele punten minder dan de nummer twee. Tobias Janssens wist hier elfde te worden. Ook vierde op de meerkamp, maar dan bij de mini jongens werd Tijl Oostendorp die op de sprint zijn PR met een halve seconde wist aan te scherpen
Ook kwamen er nog enkele pupillen in actie bij wedstrijden in Wieringerwerf. En ook hier kon de vlag uit. Sam van der Aar wist er eerste op de meerkamp bij de JPC te worden, waarbij er ook voor hem een clubrecord genoteerd kon worden. Bij het hoogspringen wist hij over 1,05 meter te springen, maar liefst 20 cm hoger dan zijn naaste concurrent. Met een fraaie tijd op de sprint, (7,4 sec) resulteerde het in een eerste plaats op de meerkamp. Bo van der Aar liet bij de MPA2 eerste plaatsen noteren op de sprint met 6,5 sec en het hoogspringen met een hoogte van 1,25 m, maar door een iets minder goede prestatie bij het kogelstoten, eindigde zij in de meerkamp op een tweede plaats.

Klik voor de foto's

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op