Medailleregen DEM atleten

hordelopers-dem-juniorenBij druk bezochte wedstrijden in een zeer koud Purmerend en Heerhugowaard hebben de atleten van DEM zo vroeg in het voorjaar hun visitekaartje afgegeven.

In Purmerend domineerden onze atleten het hordelopen. Lisanne Glorie en Nikki Kraaijeveld wonnen goud en zilver op de 80 meter horden bij de meisjes junioren C met tijden van 13,22 seconden en 13,37 seconden.

Alexander Soethout was de snelste op de 100 meter horden bij de jongens C. Een tweede plaats was weggelegd voor Vyron Saridin op de 80 meter horden bij de jongens D.

Demi van Noort was opnieuw ongenaakbaar bij het speerwerpen. Demi kwam deze keer tot een afstand van 34,87 meter.  Renee van Rookhuizen was goed voor 1 keer goud en 1 keer zilver. Zij werd in de categorie meisjes junioren C eerste bij het verspringen met een afstand van 4,84 meter, tevens werd zij tweede op de 80 meter sprint in een tijd van 10,95 seconden. Nikki Kraaijeveld werd op deze beide onderdelen derde. Zij sprong 4,58 meter ver en sprintte naar 11,09 seconden.

Lisanne Glorie en Mariska Poel liepen ondanks de gure wind snelle tijden op de 600 meter. Lisanne won goud bij de meisjes junioren C in een tijd van 1.46,12 minuten, Mariska won zilver bij de meisjes junioren D2 in 1.47,80. Kim Niesten kwam in deze categorie tot een snelle 9,00 seconden op de 60 meter sprint. Kim van der Aar won bij de meisjes D1 zilver bij het speerwerpen met een afstand van 16,77 meter. Isis Beentjes was goed voor brons bij het verspringen met 3,90 meter.

DEM atletiek 20120401

In Heerhugowaard presteerden vooral de jongens pupillen A namens DEM opvallend. In het eindklassement van de meerkamp stonden vijf DEM atleten bij de eerste 6 plaatsen. Dre Pinas werd eerste, Alex Nsofor tweede, Dylan Langeveld vierde, Alex Perez vijfde en Mats Beentjes zesde.

Bij de jongens pupillen C wel weer enkele podium plaatsen voor DEM. Sahid Haddache werd er tweede en Luuk Kooij derde, en hij liet ook de snelste tijd op de sprint zien. Ook bij de allerjongste groep, de mini's was er DEM succes. Sam van der Aar werd er eerste.

Ook de meisjes lieten zich van hun beste kant zien. Bo van der Aar presteerde bij de B pupillen op alle onderdelen van de meerkamp beter dan al haar tegenstandsters, en werd dus uiteraard ook eerste van de meerkamp. Alba Sanna kwam op haar meerkamp maar enkele punten tekort voor een derde plaats. Bij de C pupillen was het Danique Schram die de eerste plaats bij de meerkamp opeiste, en haar zus Isa werd derde bij de mini meisjes.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op