Grote afvaardiging van DEM naar competitiefinale

DEM atletiek 20140201De laatste wedstrijd van de cross competitie van de provincies Noord Holland, Utrecht en Flevoland werd afgelopen zaterdag in Amsterdam gelopen. Hoewel er enkele DEM coryfeeën ontbraken, omdat ze zich in de voorgaande crossen al hadden weten te verzekeren van een finale plaats werd er weer volop in de voorste gelederen meegelopen.
Voor Mariska Poel was er een fraaie tweede plaats bij de meisjes junioren C, vooral dank zij een sterk gelopen laatste gedeelte. Isa Schram deed het bij de meisjes pupillen C al bijna even goed. Zij wist als derde over de finish te komen. Voor haar zus Danique was er een top-tien notering bij de meisjes pupillen A. Zij werd daar achtste. Ook bij de beste tien waren Braak Braak, die tiende werd bij bij de jongens pupillen C en Dennis Schaap, ook tiende maar dan bij de jongens pupillen A. In deze categorie werd hij op de voet gevolgd door Toon van Vuuren, die dus als elfde binnenkwam.
Naast het individuele klassement is er voor de finalewedstrijd ook een ploegenklassement. Hoewel er nog enige rekenwerk gedaan moet worden, is toch al zeker dat DEM in ieder geval twee ploegen in de finale zal hebben. De jongens pupillen A en de jongens pupillen C. De finalewedstrijd is begin maart in Warmenhuizen.

Op de foto de MPC met op kop: Isa Schram
Klik voor de foto's

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op