Madagaskar weekend!

Madagascar-movie-posterBeste pupillen en D-junioren,

Jaja, Het is weer zo ver. Er staat een nieuwe activiteit op het programma!
Op 1 en 2 maart 2014 staat het Madagaskar themaweekend gepland. Dit houdt in dat we zaterdag bij elkaar komen, verschillende activiteiten met elkaar doen, gezamenlijk eten, gaan overnachten, gaan feesten en dan zondag pas naar huis gaan.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het weekend begint dus zaterdag 1 maart om 16.00 en zal zondag 2 maart rond 12.00 afgelopen zijn. Dit alles vindt plaats in de kantine van AV DEM.

Wat gaan we doen?
Gedurende het Madagaskar themaweekend gaan we alle drie de Madagaskar films kijken, samen eten, samen slapen en staan er tal leuke en gezellige activiteiten op het programma.

Eten en drinken
Het avondeten bestaat uit patat en een broodje hamburger. Het ontbijt zal bestaan uit bolletjes en boterhammen met beleg. Lust je bepaalde dingen niet; meldt dit dan even op het inschrijfformulier. Gedurende het weekend kun je altijd water en limonade halen, overige drankjes kunnen gehaald worden van de twee consumptiebonnen of het zelf meegebrachte geld.

Paklijst:
• Slaapmatje/luchtbed
• Slaapzak + kussen
• Zaklamp
• Tandenborstel + tandpasta
• Pyjama
• Geld om iets extra's te kopen

Wat kost dat dan wel niet?
De kosten voor dit fantastische weekend bedragen 10 euro. Dit is dus incl. avondeten, twee consumpties, popcorn, overnachting en ontbijt. Wil je iets extra's uit de kantine halen, dan is dat geheel op eigen kosten. Om deel te nemen aan het weekend moet je je wel van te voren inschrijven, zie het inschrijfformulier.

Waar en hoe schrijf ik me in?
Je kunt je inschrijven door het inschrijfformulier voor 24 februari 2014 samen met €10,- in te leveren bij Sebastian Schijffelen. Als Sebastian niet aanwezig is, mag dit ook bij Gerrit Tigchelaar (Tigch). Indien het aan Gerrit Tigchelaar wordt gegeven, gelieve duidelijk de naam van Sebastian er op te vermelden.

Mag ik een vriendje meenemen?
Het is toegestaan dat je een introducé mee neemt, dat wil zeggen dat je een vriend of vriendin mee neemt naar het themaweekend. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Ook deze persoon moet een inschrijfformulier en 10 euro inleveren bij Sebastian Schijffelen.

Eerst pupillen, dan D-junioren!
Omdat er verder weinig activiteiten voor pupillen zijn, hebben zij voorrang op de junioren. Totaal zijn er max. 50 plaatsen beschikbaar vanwege veiligheid en begeleiding gedurende het weekend. Schrijf je gerust in, wie het eerst komt wie het eerst maalt (na de pupillen dan).

Overige informatie
Het is ook mogelijk om na de eerste avond op gehaald te worden als je niet kan, wil of durft te blijven slapen. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om zondag om 8.00 weer gezellig bij het ontbijt aan te schuiven.

Vragen?
Voor vragen kunt u contact op nemen met Sebastian Schijffelen.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 0657883470

Een Jungleachtige groet,

De Jeugcommissie

 

Reacties

# Esmeralda van den be 28-02-2014 16:04
Goedenmiddag,

Een beetje laat, maar zou Esmeralda van den Berg ( pupillen B),
Nog mee kunnen doen met het weekend. Ze zou dan niet blijven slapen.

Ze hoopt dat het nog kan.

Met vriendelijke groet,
Paula

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op