Start to Run voorjaar 2014

start to run DEM afbeelding trainers 600 x 450Start 2 Run begint weer

Heeft u altijd al willen hardlopen? Op zaterdag 8 maart begint start to run weer met een nieuwe groep.

Goede voornemens, afvallen, stoppen met roken of geblesseerd geweest? Meld je nu aan via de Atletiek Unie voor de 7 weken durende start to run-cursus. Zie voor meer info: www.atletiekunie.nl. De eerste training begint op zaterdag 8 maart. Loopsport- en atletiekvereniging DEM Beverwijk geeft u er nog 3 weken gratis bij. Vorig jaar hadden we 85 deelnemers en dit jaar willen we er overheen; op naar de 100 deelnemers.
De Atletiek Unie biedt met start 2 run op 127 plaatsen in heel Nederland veel extra's aan de beginnende hardloper. In onze groep begeleiden 6 trainers u op 3 verschillende locaties.
Van de atletiekbaan, naar het Westerhoutpark en de duinen. In samenwerking met Intersport Veldhuis komen ook voorlichting over blessures, schoenen en kleding aan de orde. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen tegen gereduceerd tarief onder uw begeleiding eventueel meedoen.

Heeft u interesse of wilt u er wat meer over weten, ga dan naar de site van de atletiekunie of mail trainer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de 6 trainers: "zie je zaterdag! 8 maart."

 

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op