Succesvolle crosscompetitie

DEM atletiek 20140111-0De jeugd van atletiekvereniging DEM kwam afgelopen weekend in actie bij de tweede wedstrijd van de crosscompetitie. De wedstrijd werd gelopen bij Suomi in Santpoort, bijna een thuiswedstrijd dus.
Bij deze wedstrijd voor de jeugdatleten uit de provincies Noord Holland, Utrecht en Flevoland waren bijna 800 deelnemers ingeschreven, en in dit grote geweld, met groepen van soms 60 tot 70 lopers wisten die van DEM tot een flink aantal top-tien noteringen te komen.
Voor Jelle Schaap was er een derde plaats bij de jongens junioren D. Dit lukte Mariska Poel net niet, zij moest genoegen nemen met een vierde plaats bij de meisjes junioren C. Ook vierde werd Dennis Schaap die bij de A pupillen uitkomt. Samen met Toon van Vuuren, Merijn Rober en Jort Lorinc heeft DEM in deze leeftijdsgroep een sterke ploeg voor het ploegenklassement. Sam van der Aar wist bij de C pupillen vijfde te worden, en ook hier werd er in het ploegenklassement hoog gescoord, mede dank zij de prestaties van Bram Braak, Stijn Wilbrink en Luca Westen. Verdere top-tien noteringen waren er voor Zoe Lammertink, achtste bij de A pupillen meisjes en Isa Schram die negende werd bij de C pupillen meisjes.
Het ziet er, met nog 1 competitie wedstrijd te gaan naar uit dat er weer een grote delegatie DEM atleten in maart aan de finalewedstrijd mee zal mogen doen.

Klik voor: meer foto's

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op