DEM pupillen op dreef bij indoorwedstrijd

DEM atletiek 20141214De met ruim over de 600 deelnemers wel heel erg drukbezochte indoorwedstrijd van Hylas in het sportpaleis in Alkmaar, is voor de pupillen van atletiekvereniging DEM erg succesvol verlopen. Er werden heel wat prijzen meegenomen naar Beverwijk.
Absolute topper was Britt de Graaf, die zowel de meerkamp won als ook de 600 meter. Op de 40 meter sprint was ze bijna een halve seconde sneller dan haar persoonlijk record. Sam van der Aar deed weinig voor haar onder. Ook voor hem eremetaal zowel op de meerkamp als op de 600 meter, al was het in dit geval wel beide keren een zilveren plak. Ook voor Isa Schram was er eremetaal op de 600 meter. Ze werd er tweede.
Voor de A pupillen was de lange afstand 1000 meter. Zoe Lammertink haalde de derde prijs, in de mooie tijd van 4 minuten en 03.80 sec. Ze werd op de voet gevolgd door Danique Schram, die 1 seconde tekort kwam voor het eremetaal. Wel een podium plaats was er voor Dennis Schaap, die bij de jongens A pupillen een gedegen meerkamp wist te realiseren. Voor de 1000 meter kwam ook hij net een seconden tekort voor een prijs. Hij finishte er in 3 minuten en 58.69 sec. Tobias Janssens haalde in deze categorie het podium bij de meerkamp niet, maar op het onderdeel kogelstoten wist hij wel tweede te worden.
Met daarnaast een vijftig tal persoonlijke records, kan met een zeer tevreden gevoel naar deze wedstrijd teruggekeken worden.

Klik voor de foto's

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op