Verloting kaarten Vrijwilligersavond

BEDANKAVOND VRIJWILLIGERS

bedanktOp maandag 9 december 2013 in het Kennemertheater m.m.v. van dichters Michael Foeken en Sipke Fluitman, standup comedian René van Meurs

De Vrijwilligerscentrale Beverwijk/Heemskerk bedankt namens de betrokken gemeenten alle vrijwilligers uit de regio voor hun belangeloze inzet.

In Beverwijk en Heemskerk participeren heel veel bewoners als vrijwilligers in de samenleving met hun tijd, expertise en betrokkenheid; zij zijn onmisbaar in de samenleving, zeker in schrale tijden. En dat verdient een tegenprestatie!

De avond begint met een inloop om 19.15 uur met koffie en thee vergezeld met een vrolijke muzikale noot. Wethouder Wagner van Heemskerk opent de avond om 20.00 uur en wethouder Erol van Beverwijk sluit de avond af met een drankje waarbij vrijwilligers elkaar kunnen ontmoeten.

In de tijd ertussen worden de aanwezigen getrakteerd op een optreden van stadsdichter Michael Foekema uit Beverwijk en dichter Sipke Fluitman uit Heemskerk. René van Meurs is de hoofdact van deze avond; René is een intelligente grappenmaker en taalknutselaar die in een hoog tempo zijn materiaal op het publiek afvuurt.

AV DEM heeft 10 kaarten beschikbaar voor deze bedankavond. Als u als vrijwilliger van AV DEM de bedankavond wilt bezoeken kunt u zich hier aanmelden. De kaarten kunnen a.s. vrijdagavond in de kantine worden opgehaald. 

Reacties

# Paula Polman 04-12-2013 19:52
Ben benieuwd hoeveel reacties er op komen, om alleen te gaan is niet zo leuk.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op