MIR-kamp een enorm succes!

Het MIR-kamp voor pupillen en junioren was een groot succes!

MIR-kampOmdat kampen gaaf zijn, hadden we er nog eentje bij verzonnen. Of beter gezegd; we hebben er één geherintroduceerd. Tot een aantal jaar geleden organiseerde de SJN jaarlijks in oktober weekendkampen voor pupillen en junioren. Dit hebben wij nieuw leven in geblazen en met succes!

Net als voorheen waren er twee weekenden; één voor pupillen en één voor CD-junioren. Beide in een grote blokhut in Austerlitz, Utrecht. Ondanks dat de opkomst tegen viel, hebben wij twee onwijs gezellige weekenden gehad waarin veel is gebeurd. 
We hadden: levend bingo, tereinverkenningsspel, casino, spooktocht, smokkelspel, weerwolven van Wakkerdam, belgisch verstoppertje, rare sporten en ga zo maar door. De kampstaf, leiding en deelnemers die we hebben gesproken, waren (en zijn nog steeds) enorm enthousiast.

Dit jaar hebben we het kamp georganiseerd samen met AV De Spartaan uit Lisse. Volgend jaar zullen wij dit zelf doen of met een andere vereniging en gaan we op zoek naar een locatie in de buurt. Momenteel zitten we zelfs te denken aan een AV DEM Zomerkamp, jullie horen het, als het zo ver is.

Tijdens dit kamp zijn er een aantal opmerkelijke dingen gebeurt. Dingen die je echt moet weten, deze vind je in de 'Wist-Je-Dat-lijsten' van de pupillen en de junioren


De foto's van dit geweldige weekend zullen binnenkort op de site verschijnen. Omdat er ongeveer drieduizend foto's zijn gemaakt, zijn we momenteel nog druk bezig met het uitzoeken van deze foto's. Informatie m.b.t. dit kamp houden we up-to-date via onze facebookpagina: https://www.facebook.com/jeugdraadavdem

 


 

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op