Karaoke-avond

karaoke demEindelijk is het moment aangebroken; het moment waarvoor je jaren lang in de badkamer en voor de spiegel hebt geoefend. Het uren lang oefenen en proberen toen er niemand thuis was is nu over: Zaterdag 23 november is namelijk de karaokeavond! Voor de pupillen start deze om 19.00 en voor de junioren, senioren en alles wat ouder is, is de karaokeavond vanaf 20.30.

Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Zorg dat je deze datum reserveert en zorg dat je erbij bent!
Vind je het toch eng of weet je van jezelf dat je niet the Voice of Holland hebt of ben je niet gewend in de spotlights te staan, dan kun je ervoor kiezen om een sing-along te doen; oftewel, gezellig meezingen met de liedjes. Kom in ieder geval allemaal heen, het is een leuke en sfeervolle verenigingsavond die je niet snel zult vergeten.
Begin deze week komt de lijst met liedjes op de website te staan, staat het liedje dat jij wil doen er niet tussen, stuur dan voor 16 november een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met welk liedje je wil zingen, dan gaan wij proberen hem erbij te krijgen.

Bekijk de liedjes

Heb je vragen? Ook dan kun je contact opnemen met Sebastian.


We zien je zaterdag 23 november!


Met muzikale groet,
De Jeugdraad

 

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op