C/B/A-junioren training

uitroepteken 3Update december 2013:
Zoals reeds een beetje duidelijk was, is Carolien Adrichem nu officieel geen trainer meer van de B-C junioren. Zij zal dan ook op de maan- en donderdagen geen training meer geven.
Er heeft ondertussen een gesprek plaatsgevonden met Carolien en twee bestuursleden.
Dit gesprek heeft verhelderend gewerkt voor alle partijen.
Wel heeft zij te kennen gegeven nog training te willen geven aan een select sprintgroepje op de woensdagavond. Hiervoor heeft zij aan het bestuur toestemming gevraagd.
Dit heeft het bestuur gehonoreerd. Op woensdagen zal Carolien dus een training verzorgen op de baan. Verzoek van het bestuur om het verleden te laten rusten en Carolien op een respectvolle en correcte en wijze deze training te laten verzorgen.


Het bestuur heeft bericht ontvangen dat Rob Boellaard per direct is gestopt met training geven. Carolien Adrichem heeft aangegeven dat zij zich beraadt op haar positie. Ook Carolien zal derhalve voorlopig geen training geven m.u.v. de training op woensdag. Martien Martens zal de training van donderdagavond verzorgen. Maandagavond 11 november zal er na afloop van de training een korte algemene informatiesessie voor C/B/A junioren en hun ouders/begeleiders plaatsvinden, waarin Henk en Martien Martens mogelijke plannen en oplossingen voorleggen en vragen kunnen beantwoorden. Wordt vervolgd.

Het bestuur

 

Reacties

# Silvia 11-11-2013 10:16
Aangezien het vanavond st.Maarten is, kunnen wij niet aanwezig zijn. Komt er ook een verslag hier te staan of per mail?

mvg Silvia

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op