Edukans Schoenmaatjes 2013

Edukans poster 2Update: de schoenendozen zijn in Afrika goed ontvangen. Zie bijgeleverde poster links van project Edukans voor een kleine dankbetuiging.

 


 

Ondertussen is de schoenendoosactie, opgezet door Tracy Andringa, een succes gebleken. Die dozen zijn inmiddels nog mooier geworden en gaan richting Ghana, West Afrika in het kader van de schoenendoosactie van Edukans die elk jaar in de herfst voor scholen en verenigingen georganiseerd wordt.

De jonge DEM pupillen kregen de kans om een doos te versieren en te vullen met cadeautjes als speelgoed en schoolmaterialen voor een kind in Ghana. De pupillen maakten zeer mooie creaties (zie foto). De dozen zijn inmiddels onderweg naar Ghana.

 


 

G-groep en pupillenleidster Tracy Andringa heeft niet alleen een verleden in Amerika maar ook in West Afrika. Zij introduceert de Schoenendoos actie bij AV DEM dit jaar.
Wij gaan schoenendozen vullen voor kinderen in Ghana. Wanneer dit project goed gaat, willen we misschien een Afrikaanse hardloper uitnodigen om een training bij te wonen en om onze mooie schoenendozen te bekijken!

De site www.edukans.nl maakt jullie er zeer enthousiast over !

6 en 13 november is Tracy in de kantine bij AV DEM tussen 14.00- 17.30h. Als deze dagen niet uit komen mag het ook op een maandag tijdens de trainingstijden.

Als je mee wilt doen, kom dan voor de trainingen of na de trainingen op deze dagen om je eigen schoenendoos in te leveren. Neem jouw enveloppe en het foldertje met de sticker (voor jongen of meisje) mee terug! Gezinnen met meer dan een kind mogen 1 doos maken!

Vrijdag 15 november gaan de dozen weg van AV DEM en worden ze in Haarlem ingezameld voordat ze naar Ghana gaan in West Afrika.

Als jullie vragen hebben, spreek dan Tracy aan voor of na de training of bel haar eventueel op het nummer: 0251-226884 of stuur haar een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op