DEM pupillen vol vertrouwen naar competitiefinale

DEM atletiek 2013-09-08Een week voor de finale van de competitie, waar de pupillen van DEM met maar liefst 9 ploegen vertegenwoordigd zullen zijn, hebben de atleetjes van DEM laten zien vol vertrouwen die wedstrijd tegemoet te mogen zien. Zowel bij wedstrijden in Hoorn (zaterdag) als in Castricum (zondag) mochten er heel wat prijzen in ontvangst genomen worden
In Hoorn waar maar een hele kleine afvaardiging naar toe was gegaan, was het Boris Borgmann die de show stal. In de meerkamp werd hij met grote afstand eerste, vooral dank zij het balwerpen, waar hij tot een afstand van 25.87 kwam en het verspringen waar hij 3.03 meter sprong. Daarnaast was er nog een bronzen medaille voor hem op de 600 meter.
Daags daarop was er een grote afvaardiging actief in Castricum. Hier was er een komen en gaan van DEM atleten bij het erepodium. Bij de mini meisjes was er een clubrecord bij het balwerpen voor Leone de Graaf. Ze kwam er tot een afstand van 16,96 meter. Samen met een tijd van 8.13 sec op de sprint en een afstand van 2.60 meter bij het verspringen was dit goed voor een eerste plaats in de meerkamp. Isa Schram werd hier tweede en ze won bovendien nog de 600 meter. Ook bij de meisjes pupillen B was er goud op de lange afstand. Het ging naar Danique Schram, die daarnaast nog het zilver omgehangen kreeg voor de meerkamp. Ook Bo van der Aar, MPA1 ging met zilver op de meerkamp naar huis.
De jongens deden al niet voor de meisjes onder. Bij de JPA2 was Harm Janssens weer als vanouds bezig. Met 8.94 sec op de sprint, 1,40 meter hoog en 9,14 meter met de kogel, bleef hij zijn naaste concurrent maar liefst 150 punten voor. Een derde plaats was er hiervoor Rowan Tuinstra. En ook derde, maar dan bij de JPB werd Tobias Janssens. Bij de jongens mini tenslotte wist Sam van der Aar alle onderdelen te winnen, niet alleen de onderdelen van de meerkamp, maar ook nog de lange afstand, zodat ook hij een aantal malen op de hoogste trede van het erepodium plaats mocht nemen.
Op bijgaande foto: het podium bij de jongste meisjes

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op