Succesvolle Flame Games voor DEM pupillen

DEM atletiek 2013-08 31Bij de Flame Games, een mix van top-atletiek en amusement, die in het Olympisch Stadion gehouden werden, waren ook een aantal DEM pupillen gevraagd, om enkele sprint afstanden te lopen.

Voor de jonge DEM atleetjes een geweldige ervaring om in een wedstrijd uit te komen, waar ook wereld toppers aan meedoen, atleten die enkele weken geleden in Moskou nog aan de wereldkampioenschappen meededen.

Omdat er bij de sprint een flinke tegenwind stond, werden er geen toptijden gelopen, maar in de uitslagen stonden de DEMmertjes wel steeds bij de besten. Zo waren bij de jongens pupillen A de eerste drie plaatsen voor DEM. Harm Janssens, Jelle Schaap en Rowan Tuinstra waren het, die hier de dienst uitmaakten. Bij de meisjes pupillen A won Bo van der Aar weliswaar haar serie, maar in totaal werd ze tweede meisje. Bijna even succesvol waren de B pupillen. Tobias Janssens, Dennis Schaap en Luuk Kooij werden bij de jongens tweede, derde en vierde, terwijl bij de meisjes Danique Schram de eerste plaats voor zich opeiste. Bij de mini meisjes wist Leone de Graaf tweede te worden, een vierde plaats was er voor Isa Schram en een vijfde voor Rianne Kooij.

Bij de D junioren tenslotte was er een fraaie derde plaats voor Dre Pinas.

Bekijk foto's

 

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op