Goud en clubrecord voor DEM pupillen

DEM atletiek 2013-08-24De tweedaagse meerkamp om het open Zaans kampioenschap is voor de pupillen van de atletiekclub DEM, bijzonder gunstig verlopen. Niet alleen was er goud voor Harm Janssens, maar bovendien was er een clubrecord bij het balwerpen voor Sam van der Aar. Hij kwam tot een afstand van maar liefst 30.90 meter, ruim 4 meter verder dan het bestaande record.
De meest succesvolste DEM deelnemer was Harm Janssens. Hij wist op 4 van de in totaal 6 onderdelen op de eerste plaats te eindigen. Waarbij het hoogspringen met een hoogte van 1.50 meter een absolute topprestatie was. Uiteraard was een en ander goed voor een eerste plaats in het eindklassement. Ook in de prijzen vielen: Danique Schram die tweede werd bij de MPB en Isa Schram als derde bij de mini meisjes. Bo van der Aar werd derde bij de MPA1 en Sam van der Aar werd ook derde, maar dan bij de jongens mini. Dre Pinas tenslotte wist tweede te worden bij de JD
Het DEM succes werd compleet met het verbeteren van maar liefst 35 persoonlijke records, waarvan Noa Stuyve, er 6 voor zijn rekening nam.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op