DEM actief bij NK

NK 002 600 x 395Hoewel het aantal deelnemers van DEM aan het NK atletiek dit jaar een beetje magertjes was, waren er toch nog een flink aantal DEMmers die in het stadion bezig waren.


Zo was er natuurlijk weer de mandjesploeg, die de mandjes met de kleren van de atleten van de start naar de finish brengt. Al jaren lang helpt daar een aantal DEM kinderen mee. Dat je daardoor een flink aantal keren op de grote videowall te zien bent, en zelfs af en toe in de TV uitzending van Studio Sport, is daar een logisch gevolg van. En natuurlijk kunnen heel wat handtekeningen van de deelnemende toppers verzameld worden. Voor pupillen is er de tweede dag van het NK steeds een 1000 meter. In voorgaande jaren vielen we er vaak in de prijzen, dit jaar ging het wat minder. Het was dan ook wel heel erg warm. Desondanks wist Rowan zijn PR met een tiental seconden scherper te stellen.


Tigch (zie foto linksonder) was voor het negende achtereen volgende jaar chef bij de lange werpnummers. En omdat Studio Sport het discuswerpen van Erik Cadee uitgebreid uitzond was ook hij nogal eens prominent met zijn witte vlag op het TV scherm te zien.

NK 004 600 x 375NK 003 600 x 422

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op