Noteer alvast in je agenda: 15 september Rabo Fietsdag

rabo-fietsdagVorig jaar hebben namens DEM 22 mensen meegedaan aan de Rabobank Fietsdag. Zij fietsten allemaal 30 kilometer door de IJmond en verdienden daarmee € 220 voor de clubkas.

15 september 2013 Rabobank Fietsdag

Dit jaar vindt de Rabobank Fietsdag plaats op 15 september 2013. We hopen dat er dit jaar nog meer DEM leden, vrijwilligers, trainers, ouders, en grootouders gaan meefietsen!

Fietsend geld verdienen

Mensen samenbrengen en iets in beweging zetten. Dat is de gedachte achter de Rabobank Fietsdag van Rabobank IJmond Noord. Dit jaar wordt dit sportieve evenement voor de derde keer georganiseerd. Voor iedereen die de fietsroute uitrijdt, stort Rabobank IJmond Noord tien euro in de kas van een lokale vereniging naar keuze. AV DEM staat ook ingeschreven als vereniging. 

Iedereen op de fiets

De fietsroute is zo'n 30 kilometer lang en loopt door het werkgebied van Rabobank IJmond Noord. U kunt tussen 10.00 uur en 11.00 uur opstappen bij één van de drie startpunten in Beverwijk, Heemskerk of Uitgeest. Er zijn drie plekken waar deelnemers kunnen opstappen:

  • Beverwijk: Kinderboerderij de Baak, Westerhoutweg 18
  • Uitgeest: Parkeerplaats bij recreatieterrein Zwaansmeer, ter hoogte van Lagendijk 35
  • Heemskerk: De Patatoloog, Rijksstraatweg 122a

Bij de start ontvangt elke deelnemer een rugtasje met een stempelkaart en benodigde informatie. De stempelposten sluiten om 15.00 uur.

Doe mee aan de verkleedwedstrijd en verdien extra voor de clubkas!

De Rabobank Fietsdag 2013 kleurt oranje! Dit jaar organiseren wij namelijk een verkleedwedstrijd. Deelnemers die zich oranje verkleden, hiervan een foto maken en deze naar ons opsturen, maken kans op een geldbedrag van € 250,- voor hun vereniging of stichting. Meer informatie vindt u hier.

Iedereen op de fiets voor DEM, nodig ook je familie en vrienden uit!

Iedereen mag meefietsen. Niet alleen DEM leden, maar ook vrienden en vriendinnen, ouders, buren, opa's en oma's. Hoe meer leden en sympathisanten voor AV DEM op de fiets stappen, des te meer geld onze vereniging opstrijkt. Iedereen die meefietst hoeft zich niet vooraf in te schrijven en kan zich op de dag zelf aanmelden bij één van de startpunten.

Zie voor meer info: http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/ijmondnoord/agenda/rabobank_fietsdag/#tab1

Bekijk hier de foto's van de Rabobank Fietsdag 2012

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op