DEM pupillen massaal naar competitie finale

DEM atletiek 20130629Na de laatste wedstrijd van de pupillen competitie die in Castricum gehouden werd, ziet het er naar uit dat de atleten van DEM met een ongekend groot aantal ploegen aan de finale mee mogen doen. Hoewel er nog enig rekenwerk gedaan moet worden, is het vrijwel zeker dat 9 van de mogelijk 10 ploegen in september aan de finalewedstrijd in Edam zullen deelnemen.
Het meest succesvol was de ploeg van de JPA.2 Bij de prijsuitreiking ging al het eremetaal naar DEM, Harm Janssens, Jelle Schaap en Rowan Tuinstra waren degenen die het omgehangen kregen. Met daarnaast ook nog een overwinning bij de estafette (met Job Zandberg erbij) bleek uiteindelijk dat naaste tegenstander, Lycurgus uit Krommenie met maar liefst bijna tweeduizend punten minder, genoegen moest nemen.
Ook de mini jongens van DEM staan in de competitiestand op een riante eerste plaats. Sam van der Aar eiste in deze laatste wedstrijd de eerste plaats voor zich op, en Boris Borgmann werd daar derde. Ook de mini meisjes gaan op voor een van de prijzen bij de finale. Ze staan nu op een tweede plaats in de competitiestand, een plaats die ze mede verdienden door een verbetering van het clubrecord bij de estafette. Bij de meerkamp was de eerste plaats voor Leone de Graaf, en de tweede voor Nikki Lagrand.
De meisjes B stonden na de voorgaande wedstrijden op een mooie middenmootplaats, maar in Castricum gingen alle remmen los. Het werd nu een compleet DEM podium met Eline Brouwer, Danique Schram en Silke Haas. Bij de jongens B is het de gewoonte dat Dennis Schaap even de eerste prijs op gaat halen, en dat was ook deze keer al niet anders. En ook Bo van der Aar bij de MPA1 mocht op de hoogste trede van het erepodium gaan staan. De C jongens en meisjes stonden beiden na de eerste wedstrijden nog lang niet veilig, maar bij de C meisjes zorgden Yvana Pol en Eva Benning met hun eerste en tweede plaats voor een veilig gevoel, en ook de jongens C lijken veilig te zijn, mede dank zij de tweede plaats die Chris van der Meij veroverde.
Naast al deze prijzen op de meerkamp, waren er ook nog eens 6 overwinningen bij de estafettes en werden er nog heel wat medailles binnengesleept bij de lange afstand. En zeker niet onvermeld (maar veel te veel om apart te vermelden) er sneuvelden ongeveer 250 persoonlijke records op de verschillende onderdelen.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op