Inzamelingsactie voor Els Sondervan's goede doel

Alpe-dHuzes-logoOp dinsdagavond 28 mei vindt van 18.30 tot 20.00u een inzamelingsactie plaats ter ondersteuning van Els Sondervan's Franse avontuur op 6 juni. Els heeft een aantal trainers in de praktijk begeleid tijdens hun opleiding, o.a. 4 personen als zelfstandig atletiektrainer nivo 3. Ze willen Els voor haar goede begeleiding en steun bedanken, door haar te helpen bij haar inzamelingsactie voor het goede doel.

Dinsdagavond 28 mei kan jij dus extra geld voor 6 juni ophalen door mee te doen aan de Shuttle Run Loop. Dit is de piepjestest, maar dan rondom de baan! Voor de Pupillen en Junioren is er een inzamelingsformulier gemaakt die tijdens de training wordt uitgedeeld. De Pupillen en Junioren kunnen zoveel mogelijk sponsors zoeken. De atleet die het hoogste sponsorbedrag verzamelt, wint een klein prijsje!

Ook voor de Senioren, Recreanten en MILA-groep bestaat de mogelijkheid zich in te schrijven voor deze loop voor het goede doel. De kosten voor hen bedraagt minimaal €3,50 en mag zo hoog oplopen als je zelf wilt. Vul het inschrijfformulier in en stuur het naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven kan ook op de avond zelf. Laten we er met z'n allen a.s. dinsdagavond een topavond van maken! Zorg dus dat je erbij bent en kom na de loop een lekker drankje doen in onze kantine! Tot dinsdag 28 mei!

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op