Pirates of the Carribean themaweekend

piratesEindelijk is het dan zover! Het Pirates of the Carribean themaweekend. Dit valt in het weekend van 8 en 9 juni. Je wordt zaterdag 8 juni verwacht om 16:00 en gaat dan op de eerste avond de eerste twee films kijken. Na de films en het eten volgt een (nu nog) geheim, maar onwijs leuk programma. We sluiten de dag af met een disco en een overnachting in het clubhuis!

Voor de nachtbrakers hebben we eventueel nog een ander programma. Zij kunnen er ook voor kiezen om gewoon iets voor zichzelf te doen. De volgende ochtend kijken we de laatste twee films. Ook het avondeten en het ontbijt zijn bij het themaweekend inbegrepen. Rond 14:00 op zondag is het themaweekend afgelopen. 

De paklijst:

 • Luchtbed/matje
 • Dekbed/slaapzak en kussen
 • Slaapkleding
 • toiletartikelen: tandenborstel/tandpasta en deodorant, cosmetica en/of gel/wax
 • Zaklamp
 • Eventueel iets lekkers (snoep e.d.) of een zakcentje
 • Uiteraard een goed humeur.

Wat kost het en wat krijg ik voor mijn geld?

De prijs voor het themaweekend bedraagt: €10,-.

Wat je krijgt voor het bedrag:

 • Avondeten — broodje hamburger met patat.
 • Ontbijt — 2 kadetjes met beleg, melk , thee.
 • Twee consumpties voor drinken. (limonade en water zijn gratis en hiervoor dus hoef je dus geen consumptie te gebruiken)
 • Bij de films is er popcorn en chips.

Voor wie - leeftijd:

Het Pirates of the Carribean themaweekend is voor iedereen van 11 jaar en ouder. Iedereen onder de 12 jaar moet wel toestemming van zijn of haar ouders hebben om de films van 12 jaar en ouder te kijken.

Waar, wanneer en hoe kan ik me inschrijven?

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier (zie bijlage). Het inschrijfformulier print je uit en vul je in. Doe deze vervolgens in een envelop samen met de €10,- en lever het in bij Sebastian Schijffelen. De uiterste inleverdatum is 31 mei. Is Sebastian niet aanwezig, dan kun je de envelop inleveren bij een van de andere juniorentrainers. Zorg ervoor dat dan duidelijk de naam van Sebastian op de envelop vermeld staat. Wees er wel op tijd bij, want vol is vol.

Mag ik iemand van buiten de vereniging mee nemen?

Ja, je mag iemand meenemen van buiten de vereniging. Als lid mag je één introducé meenemen. Uiteraard moet hij/zij ook een inschrijfformulier inleveren. Je bent wel medeverantwoordelijk voor de vriend(in) die je meeneemt.

Wat als je wel wil komen, maar niet wil blijft slapen?

Dit is geen probleem. Als je alleen de eerste avond kan en daarna naar huis wil, kan je dit opgeven op het inschrijfformulier. Hierbij moet je wel aangeven op welk tijdstip je naar huis moet en of je zelf naar huis mag of dat je wordt opgehaald.
Uiteraard ben je dan de volgende ochtend weer van harte welkom!

Hopelijk zien we je in de kantine op 8 en 9 juni!

Met zeemansgroet,
De Jeugdraad 

Comments are now closed for this entry

AV DEM  LOGO 2012  189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op