Weer 4 trainers geslaagd!

DEM trainers geslaagd 402 x 600Zondag 14 april 2013 zijn Kirsten Visser, Melanie Wassenaar, Sebastian Schijffelen en Eric Kreijsig allen geslaagd voor hun trainersopleiding (Baanatletiektrainer nivo 3, voorheen 'hoofdtrainer'). Na maanden van voorbereidende trainingen bij AV DEM, moest vandaag de 'meesterproef' afgelegd worden bij AV Atos in Amsterdam.

Aan motivatie was gelukkig geen gebrek en veel DEM-atleten toonden zich bereid om een ochtendje te trainen in Amsterdam onder leiding van de 'trainers-in-opleiding'. De baan in Amsterdam werd daardoor overspoeld met een golf van atleten in het DEM-blauw. Aan alle nieuwe trainers: gefeliciteerd! We kijken uit naar alle komende trainingen met jullie.

Aan alle meegereisde atleten: dank dat jullie onze nieuwe trainers wilden helpen bij hun examen! Aan stagebegeleider Els Sondervan: dank en respect voor wat je doet voor de vereniging!

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in het geven van en assisteren bij trainingen van AV DEM: bekijk dan even het artikel over Trainersopleiding en stuur een mailtje!

Op de foto, onderste rij: Sebastian, Kirsten en Eric. Voor de foto's: klik hier

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op