Tussenstand trainersopleiding Assistent Baanatletiektrainer 2

AU vlag Oranje RGBAl drie geintresseerden, wie volgt?

Heb jij (beginnende) passie voor atletiek en vind je het leuk om kinderen te leren hoe ze het beste kunnen springen, werpen of lopen? Wil je meer weten over hoe je kinderen tijdens een wedstrijd kunt coachen? Wil je je trainerskwaliteiten vrijblijvend ontdekken c.q. vergroten? Wij zijn momenteel in kaart aan het brengen wie er belangstelling heeft om een officiële, korte Atletiekunie-opleiding op kosten van AV DEM te volgen. We hebben inmiddels al 3 kandidaten mogen noteren, maar we hebben nog ruimte voor 3 meer. Wie volgt? Aanmelden kan tot 15 mei.

Aan deze korte opleiding kleeft geen verplichting. AV DEM heeft zich als doel gesteld meerdere mensen vrijblijvend op te leiden als mogelijke assistent, waardoor de continuïteit in de pupillengroep beter wordt geborgd. Door het aanbieden van deze vrijblijvende korte opleiding verwacht AV DEM dit proces verder te faciliteren.

Assistenttrainer (niveau 2)

Je bent assistenttrainer wanneer je de hoofdtrainer assisteert tijdens de training of training geeft onder leiding van de hoofdtrainer. Als je meer wilt weten over de basisbeginselen van de baanatletiek en hoe je dat kunt vertalen naar de praktijk, dan is de opleiding tot assistenttrainer iets voor jou.

De opleiding Assistent Baanatletiektrainer 2 is een korte interne opleiding van drie workshops van 2,5 uur met aanvullende opdrachten die in de eigen trainerspraktijk kunnen worden uitgevoerd. Een vereniging kan de opleiding zelf aanbieden op de eigen accommodatie. De opleiding heeft tot doel assistenten op te leiden die deeltaken van de atletiektrainer kunnen overnemen, om zo de belasting voor de trainer te verminderen. Er zijn geen instroomeisen aan deze opleiding verbonden. Deze opleiding wordt gegeven worden door een gekwalificeerd praktijkbegeleider (zie informatiefolder). Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van de Atletiekunie. De recensies van deze opleidingen zijn hier terug te vinden.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Wil je meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je contactgegevens zodat we je vrijblijvend kunnen informeren over plaats, data en tijden.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op