Sportfair Beverwijk 2013: Wie doet er mee?

Sportfair BannerBeverwijk 394 x 164Zondag 12 mei zal voor de derde keer op rij de SportFair in Beverwijk plaatsvinden. Deze feestdag van de sport vindt plaats in en rond Sporthal de Walvis van 11:00-16:00u. Ook AV DEM zal zich presenteren met een stand op de Sportboulevard waar de bezoekers informatie kunnen verkrijgen. Daarnaast zal er door ons geflyerd worden, gekoppeld aan een verloting in samenwerking met Intersport Veldhuis. Kinderen kunnen ook atletiek-onderdelen proberen, zoals verspringen, horden lopen en sprintjes trekken vanuit een echt startblok. Het precieze programma zal later nog bekend gemaakt worden.

Wat is de SportFair?
De SportFair is een dag in de regio waar mensen nader kennis kunnen maken met zowel bekende als onbekende sporten. Plaatselijke sportverenigingen demonstreren hun sport met een aantrekkelijk programma. Zien en meedoen is het motto. De SportFair is de ontmoetingsplek voor iedere sportliefhebber in de breedste zin van het woord. Verenigingen kunnen hun sport promoten op de SportFair. Iedereen die kennis wil maken met atletiek wordt uitgenodigd een maand lang gratis mee te trainen bij AV DEM.

SportFair in Beverwijk
Op de SportFair in Beverwijk kun je meedoen aan veel verschillende sporten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is op de SportFair. Altijd al een keer willen beachvolleyballen? Of lijkt turnen jou ontzettend spannend? Volg dan een clinic op de SportFair. Tevens is het mogelijk om naar demo's van jouw favoriete sporten te kijken, of naar een mooie dansshow op het hoofdpodium. Het kan allemaal op de SportFair. AV DEM zal demonstraties geven op het hockeyveld, waarop dit jaar gedeeltelijk een dikke zandlaag wordt aangebracht o.a. voor verspringen. Ook sprinten en hordenlopen worden hier gedemonstreerd.

Velopa Omniplay Zeskamp
De Zeskamp is voor de allerjongste sporters onder ons. Op deze dag kun je doormiddel van een stempelkaart 6 verschillende sporten beoefenen. Kinderen die een volle stempelkaart inleveren krijgen een echte SportFair medaille. Wie wil dat nou niet?

Ben jij benieuwd naar de SportFair. Bekijk dan het aankondigingsfilmpje van SportFair Beverwijk. Als je zelf onze vereniging een paar uurtjes wilt promoten, dan kan dat. Bijvoorbeeld om nog een paar uurtjes maatschappelijke stage in te vullen. Dit kan met werven (flyeren) en/of met demonstraties. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Janneke Veltkamp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en informeer naar de mogelijkheden.

Tot 12 mei op de SportFair in Beverwijk! Vergeet je AV DEM sportkleding niet!

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op