Zilver bij crossfinale voor Isa Schram

fotoBij av Castricum werden afgelopen zaterdag de finales gehouden van de cross competitie voor junioren en pupillen. Voor atletiekvereniging DEM was er een tweede plaats voor Isa Schram bij de mini meisjes.
De competitie gaat tussen de verenigingen uit de provincies Noord Holland, Utrecht en Flevoland. Na een drietal voorrondewedstrijden was nu de finalewedstrijd in Castricum. Van de enkele duizenden deelnemers uit de voorronde wedstrijden, waren er nu een 1000-tal gerechtigd om aan de finale mee te doen. Dat hield in dat er in een groep soms 70 – 80 lopers meeliepen. Voor Isa Schram dus een hele fraaie tweede plaats, die niet helemaal onverwacht kwam, want bij de voorgaande crossen liep ze ook al steeds vooraan. Voor Jelle Schaap was er bij oudste jongens pupillen een uitstekende zesde plaats, die achteraf toch een beetje zuur was, want er waren per categorie steeds 5 prijzen beschikbaar.

Ook in de voorste gelederen, maar net niet bij de top tien, eindigden Marit van de Kamp die bij de A pupillen elfde werd, Mariska Poel die als twaalfde bij de C junioren binnenkwam, en Danique Schram die ook een twaalfde plek voor zich opeiste, en dan bij de meisjes B pupillen.
Ook Dylan Langeveld en Job Zandberg eindigden beiden ruimschoots in de voorste helft van hun categorie. Ze kwamen als 21 e (Dylan bij de junioren D) en 23 e (Job bij de pupillen A) over de meet.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op