Olympisch atleet Jerrel Feller geeft lezing in Kasteel Assumburg

jerrel-fellerOlympisch atleet Jerrel Feller zal op woensdagavond 16 januari een presentatie geven in Kasteel Assumburg te Heemskerk.
Jerrel was reserve op de 4x100 estafette bij de Spelen in Londen en helaas bleef hij dat. De teleurstelling heeft de, van oorsprong Heemskerker, verwerkt in motivatie om te trainen voor de Spelen in Rio 2016. Daar wil hij de finale halen op de 200meter. Dit jaar werd Jerrel Nederlands Kampioen op dat onderdeel in 20.76 en plaatste zich daarmee voor het Europees Kampioenschap.

Tijdens de presentatie zal Jerrel Feller vertellen over omgaan met teleurstellingen, doorzetten, focus, omgaan met druk en verschillende
andere aspecten. Enorm interessant voor Heemskerkse bedrijven en particulieren die Jerrel zouden willen ondersteunen.
De lezing is van 19.00 tot 21.00 en toegang is slechts 5 euro, wat direct ten goede komt aan deze enige Olympische sporter uit Heemskerk.
Inschrijven is verplicht in verband met een beperkt aantal plaatsen en kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gratis parkeren is volop mogelijk.

Voor de uitnodiging: klik hier

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op