DEM pupillen volop in de prijzen

sam-vd-aarBij indoor atletiekwedstrijden in het wielersportpaleis in Alkmaar gingen de pupillen van atletiekvereniging DEM na afloop met maar liefst 10 medailles naar huis.
Grootverdieners waren deze keer de jongste deelnemers. Bij de meisjes werd Isa Schram derde bij de meerkamp, en op de 600 meter werd ze eerste, in een tijd van 2 minuten en 36,51 sec. De snelste tijd ooit door een mini meisje van DEM gelopen. Bij de jongste jongens was het Sam van der Aar die 2 maal op het erepodium stond. Zowel op de meerkamp als op de 600 meter was er voor hem een zilveren medaille. Tijl Oostendorp kreeg hier voor de 600 meter een bronzen medaille omgehangen.


Bij de JPB waren er 2 ereplaatsen. Dennis Schaap werd er tweede op de meerkamp, en met maar enkele punten minder was daar ook een medaille voor Tobias Janssens. Bij de MPB wist Danique Schram een ijzersterke tijd op de 1000 meter neer te zetten. Met een tijd van 4 minuten en 9,46 sec mocht ze op de hoogste plaats van het ereschavot plaats nemen.

Bij de oudste jongens wist Harm Janssens tweede te worden op de meerkamp. Op de individuele onderdelen daarvan was hij eerste bij het kogelstoten, en tweede bij zowel de sprint als het hoogspringen. Jelle schaap had deze keer een iets mindere dag, maar hij wist nog net in de prijzen te vallen.
Het aantal prijzen had zelf nog meer kunnen zijn, want zowel Jelle Schaap als Deborah Leguit kwamen op hun 1000 meter, beiden slechts enkele honderdsten van een seconde tekort voor het eremetaal.

Op de foto: Sam van der Aar, twee maal zilver

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op