Drietal clubrecords voor DEM

DEM atletiek 20121027De pupillen van atletiekvereniging DEM openden afgelopen weekend het indoor seizoen met 3 clubrecords. Hiervoor moest wel helemaal afgereisd worden naar Reusel, maar de lange reis was de moeite alleszins waard.
Bij de jongens pupillen A was Dre Pinas goed voor twee van de drie records. Op de 40 meter sprint, scherpte hij het bestaande clubrecord aan tot 6,2 seconden. Bij het hoogspringen kwam hij tot een evenaring van het al bestaande record van 1.40 meter. Ook zijn kogelstoten was van grote klasse. Hij kwam er tot 9 meter 37 centimeter. In de eindstand van de meerkamp werd hij uiteindelijk tweede.
Ook voor Dennis Schaap was er een evenaring van het clubrecord bij het hoogspringen. Bij de JPC overbrugde hij de hoogte van 1.05 meter. En dat terwijl dit de eerste keer was dat hij in een wedstrijd aan het hoogspringen deelnam. Met o.a. een kogelstoot van 7.07 meter was er ook voor hem een tweede plaats op de meerkamp.


Broer Jelle die eerste jaars A pupil is, had de pech dat de eerste en tweede jaars A pupillen samen geklasseerd werden. Hij moest nu genoegen nemen met een vijfde plaats op de meerkamp, waarbij ook voor hem het kogelstoten veel punten opleverde, dank zij een stoot van 7,50 meter.
Ook voor de andere drie DEM pupillen Alex Nsofor, Job Zandberg en Thomas Bakker was het een succesvolle wedstrijd. Hoewel ze in de middenmoot eindigden, konden ze alle verwerkte onderdelen als een persoonlijk indoorrecord laten noteren.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op