Toy Story Filmmarathon

toystoryBeste leden van de allergezelligste vereniging,

Vorige activiteit

Afgelopen weekend hebben we de AV DEM Horror Night gehad. Het was super gezellig, maar ook heel erg griezelig! Zeker voor herhaling vatbaar.

Volgende activiteit

Zaterdag 10 november begint bij AV DEM om 14.00 de AV DEM Toy Story Filmmarathon. Dat wil zeggen dat we alle drie de Toy Story Films gaan kijken. De Filmmarathon zal rond 20.00 afgelopen zijn.

Voor wie?

De Filmmarathon is bedoeld voor alle pupillen en junioren. Maar als er senioren of ouders, opa's en oma's, tantes, neefjes, nichtjes, vrienden, ooms of anderen zijn die graag willen komen dan is dat prima. Alleen maar leuk! Vergeet niet om ook de namen van deze personen op te geven.

Inschrijven

De Jeugdraad hoopt dat iedereen zich voor 7 november via de mail inschrijft. Dit kun je doen door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de namen van de mensen waarmee je naar de Fimmarathon wilt komen.

We willen dat iedereen zich inschrijft omdat we eten en drinken moeten inkopen, dus een indicatie van het aantal deelnemers is hiervoor noodzakelijk. Let wel op: inschrijven verplicht u tot betaling! Tenzij u zich weer afmeldt voor 5 november.

De kosten

De kosten voor dit evenement zijn € 5,- als je je vooraf inschrijft en € 7,50 als je dat aan de deur nog moet doen. Zorg dus dat je je tijdig inschrijft!

Voor je inschrijfgeld krijg je:

  • twee consumpties voor drankjes;
  • popcorn e.d. tijdens de film;
  • patatjes

en een super leuke middag!

Hopelijk zien we jou zaterdag 10 november!

Met sportieve groet,
De Jeugdraad

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op