Jeugdraad: Horror night

halloweenDe jeugdraad heeft samen met René v. Rookhuizen en Nikki Kraaijeveld rond de tafel gezeten om een nieuwe activiteit te organiseren: een 'Horror Night'.

Wanneer?

Deze 'Horror Night' begint zondag 21 oktober om 16.00 en is maandag 22 oktober rond ongeveer 12.00 afgelopen. Dit houdt in dat we de nacht doorbrengen bij av DEM.

Voor wie?

Dit spannende event is bedoeld voor junioren die in het jaar 2000 of eerder zijn geboren. Omdat er leden van onder de 16 jaar aanwezig zijn, wordt er bij dit event geen alcohol geschonken.

Wat gaan we doen?

Het idee is om eerst verschillende activiteiten te doen, zowel eng als leuk en gezellig daarna eten we met zijn allen een stevige maaltijd voordat we aan de horror night beginnen. De horror night begint met een film en eindigt met een angstaanjagende opdracht die wij in de donkere nacht moeten uitvoeren om bloedvergiet te voorkomen.. Je hulp is nodig. Als je durft...

En wat als de 'Horror Night' afgelopen is?

Daarna blijven we gezellig met zijn allen wakker tot hoe laat jullie maar willen. Met disco en verschillende spelletjes. Een avond vol plezier! De kleedkamers zullen net als op het Harry Potter themaweekend open zijn voor de mensen die willen slapen. Kortom een gezellige, griezelige avond die zeker niet voor watjes bedoeld is.

Kosten

De kosten voor dit weekend bedragen €7,50. Hiervoor krijg je:

  • patat en een hotdog;
  • 2 drankjes (extra moet zelf bijbetaald worden);
  • popcorn en chips tijdens de film(s);
  • ontbijtje met drinken;

en natuurlijk een leuke en spannende avond om nooit meer te vergeten!

Inschrijven

Het inschrijfformulier moet uiterlijk woensdag de 17de samen met de € 7,50 worden ingeleverd bij Sebastian Schijffelen. Het inschrijfformulier is verplicht omdat je ouders akkoord moeten gaan met het feit dat je een film ziet met de aanbevolen leeftijd van 16 jaar. Een handtekening is hiervoor vereist. Download inschrijfformulier

 K O M    M A A R    A L S    J E    D U R F T . . .

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op