2e Heliolympics bij AV DEM

Heliolympics -kleinOp woensdag 26 september heeft Stichting Heliomare i.s.m. Atletiekvereniging DEM haar 2e Heliolympics georganiseerd. Deze wedstrijd voor lichamelijk gehandicapten sluit volledig aan bij DEM's doelstellingen haar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gedachten om te zetten in de praktijk.

Voorzitter Rob Tuinstra: "We zijn al een aantal jaren actief met onze G-atletengroep. Dit betreft bewoners van de Hartekampgroep in Heemskerk. Naast atleten met een geestelijke beperking willen wij ook atleten met een lichamelijke beperking faciliteren de mooie atletieksport te beoefenen. Bovendien sluit dit aan bij onze wens niet alleen elke avond een volle atletiekbaan te hebben, maar ook meer overdag. Wij zijn momenteel met Stichting Sportaccommodaties aan het bekijken hoe we dit kunnen realiseren.

Tot dusver hebben we overdag met name schoolsportdagen voor scholieren zonder een beperking. Het zou mooi zijn als we ook alle scholieren van Stichting Heliomare een sportdag kunnen laten beleven op onze mooie atletiekbaan. Wij gaan binnenkort in gesprek met de Gemeente Beverwijk en Heliomare om af te stemmen hoe we dit samen kunnen realiseren. "

Vergroot foto hier

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op