Huldiging jongens pupillen A1

huldigin-pupillena1Zaterdagmiddag 22 september zijn de jongens pupillen A 1e jaars gehuldigd op de Breestraat. De kampioenen vonden het een geweldige ervaring. Harm had confetti mee en Rowan blauwe verf voor het haar. Jeanine, de moeder van Piet, had voor de bloemetjes gezorgd en Joris kwam spontaan helpen om de kar te trekken voor de ereronde. De jongens zijn nog bij Intersport Veldhuis in de winkel geweest voor een aardigheidje. Ze kregen vitaminesnoepjes en een rugzakje.

Nogmaals van harte gefeliciteerd Piet, Jelle, Harm, Rowan, Job en Mees!
Tigch en Joris, bedankt voor deze leuke ervaring!

 

 

 

kampioensbeker1Bij de finalewedstrijd van de pupillen atletiek competitie die afgelopen zaterdag in Castricum gehouden werd, zijn de jongens pupillen A.1 van DEM kampioen geworden. Zaterdag 22 september gaan we ze huldigen.

Dat doen we als volgt: we verzamelen om twee uur smiddags op de hoek van de Breestraat en de Schans.Tigch staat daar met de DEM kar.

Alle JPA1 die aan de competitie meegedaan hebben, dus niet alleen diegenen die in Castricum meededen, maar ook degenen die aan de voorronde wedstrijden meededen, (dat zijn de wedstrijden in Haarlem, bij DEM en bij Suomi), mogen op de kar gaan zitten. Tigch trekt dan de kar de hele Breestraat door, en weer terug naar het beginpunt. Op zaterdagmiddag is het altijd best druk in de Breestraat, dus we krijgen veel bekijks.

Iedereen van AV DEM nodigen we daarom uit om zaterdagmiddag naar de Breestraat te komen, om daar de JPA1 toe te juichen.

 

huldigin-pupillena1-2

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op