Kampioenschap voor jongens pupillen van DEM

DEM atletiek 20120915Bij de finalewedstrijd van de pupillen competitie zijn de jongens pupillen A1 van DEM er in geslaagd om kampioen te worden. Ze lieten er geen enkele twijfel over bestaan wie het sterkste team had. De ploegen van AV 23 uit Amsterdam en av Edam werden op grote afstand gezet. Met een individuele derde plaats voor Jelle Schaap, en een vijfde plaats voor Harm Janssens die bij het verspringen weer een sprong van 4.39 meter liet noteren werd er ook individueel eremetaal gescoord. Ook de andere leden van het team, Rowan Tuinstra, Piet van Vuuren en Mees Tuijn wisten, door het verbeteren van diverse persoonlijke records, het puntentotaal van de ploeg flink omhoog te drijven.
In totaal was DEM met maar liefst 7 ploegen vertegenwoordigd. En het waren niet alleen de JPA1 die voor succes zorgden. De ploeg van de meisjes pupillen B wist verrassend op de derde plaats te eindigen.

Na de voorrondewedstrijden stonden ze namelijk vijfde. Maar de ploeg bestaande uit Bo van der Aar, Alba Sanna, Marit van de Kamp, Sara van de Geest en Mirte Janssen wist boven zichzelf uit te stijgen. En ook de jongens pupillen C wisten derde te worden. Grote punten verzamelaar was hier Dennis Schaap, die in het individuele klassement als tweede eindigde. Luuk Kooij, Tobias Janssens, Sahid Haddache en Koen Lith waren hier degenen die het succes mede mogelijk maakten.
Van de andere ploegen eindigden de meisjes Mini op de vijfde plaats, de meisjes A1 op de achtste plaats, de jongens Mini werden zesde en de jongens A2 eindigden als vijfde. Bij de jongens A2 nog wel een individueel succes. Dre Pinas werd er tweede op de meerkamp, waarbij hij winnaar van het kogelstoten was. Deze keer opnieuw met een stoot ruim over de 9 meter.
Nog eens 49 persoonlijke records op diverse onderdelen door de verschillende DEM pupillen, maakte het succes compleet.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op