AV DEM vrijwilligers 8-10-2012 naar concert Marco Bakker

marco-bakker-concertVrijwilligers zijn onmisbaar in de samenleving. Ze doen onvervangbaar werk en dat verdient een tegenprestatie. Zo ook bij onze vereniging. Ons bestuur en de Vrijwilligerscentrale willen het liefst alle vrijwilligers danken voor hun belangeloze inzet. Vanuit AV DEM doen we dat via onze vrijwilligersavond waarvoor u binnenkort een uitnodiging ontvangt. Op kortere termijn krijgt een aantal AV DEM vrijwilligers de kans om liederen uit het opera- en operette-repertoire van deze machtige bariton te beluisteren in de fantastische akoestiek van de Agathakerk. Het concert wordt afgewisseld met optredens van de Bigband.

 

 

Interesse?

Door de grote belangstelling ontvangen alle regionale verenigingen via de Vrijwilligerscentrale slechts een beperkt aantal toegangskaarten. Het bestuur wil deze kaarten graag eind september verloten onder haar vrijwilligers. Interesse? Registreert u zich dan hieronder uiterlijk 23 september 2012 zodat we de hoge hoed alvast kunnen vullen. Eind september ontvangen alle inschrijvers per e-mail een bericht over de uitkomst van de verloting.

Marco Bakker is waarschijnlijk één van de meest bekende en talentvolle Beverwijkers en woont hier sinds kort ook weer. Vandaar dat hij zich meteen bereid verklaarde toen de Vrijwilligerscentrale hem vroeg op te treden voor de vrijwilligers in deze omgeving.
Nadat Bakker in Berlijn de hoofdrol had in een grote musicalproductie en voordat hij zijn rol als 'des Grieux' in de opera 'Manon' van Massenet bij Opera Zuid oppakt, brengt hij voor de vrijwilligers bekende en minder bekende liederen ten gehore. Hij zong grote rollen in 'De Parelvissers', 'Die Lustige Witwe' en 'King Lear'. Maar ook de jaarlijkse Nieuwjaarsconcerten zoals 'Ein Abend in Wien' en 'Wien bleibt Wien'. Hij is één van de '3 Baritons' met Henk Poort en Ernst Daniël Smid. Sinds 6 jaar presenteert hij 'Het Muziek Ontbijt', een radioprogramma op de zondagmorgen van RTV Utrecht.
Het optreden van Marco Bakker vindt plaats op maandagavond 8 oktober in de sfeervolle Agathakerk aan de Breestraat 10 te Beverwijk. Informatie over de aanvangstijd volgt.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op