DEM pupillen klaar voor competitiefinale

DEM atletiek 20120908Bij wedstrijden om de Gerrit Vos bokaal in Hoorn hebben de pupillen van DEM laten zien dat ze klaar zijn voor de competitie finale die volgende week in Castricum gehouden gaat worden. Bij deze competitiefinale is DEM in maar liefst 7 van de mogelijk 10 leeftijdsklassen vertegenwoordigd met een ploeg.
Bij de wedstrijd in Hoorn werd gestreden om de Gerrit Vos bokaal, en DEM werd daar als vereniging, met een miniem verschil tweede. Er waren veel hoogtepunten in deze wedstrijd, zo won DEM op een na, alle estafette afstanden. De MPA eindigden er als derde, alle andere estafettes eindigden in een DEM overwinning.
Individueel waren er een aantal zeer aansprekende prestaties. Zo won Harm Janssens bij de eerste jaars A pupillen het hoogspringen met een hoogte van maar liefst 1.41 meter. Maar liefst 16 cm hoger dan zijn naaste concurrent.

Een aanval op het clubrecord lukte net niet, maar dat zit er binnenkort zeker in. Met daarnaast nog een overwinning bij het kogelstoten, met een afstand van 8.34 meter, en een erg rappe sprint van 9.07 sec over de 60 meter werd hij afgetekend eerste op de meerkamp.
Ook eerste op de meerkamp, maar dan bij de oudste pupillen werd Dre Pinas. Hij werd ook winnaar bij het hoogspringen, weliswaar 1.35 meter maar voor pupillen een hele knappe prestatie. Bij het kogelstoten bleef hij alle concurrenten een meter voor. De afstand van 9.36 meter was voor hem een nieuw PR, en de 10 meter grens begint nu duidelijk in zicht te komen.
Ook in andere leeftijdsklassen was er eremetaal. Zo was er voor Boris Borgmann en Deborah Leguit een plekje op het podium, en was er een flink aantal, wat net niet in de prijzen viel.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op