Gezocht: medewerkers Communicatie & PR

samenwerken grootUit de AV DEM leden-enquête in het 4e kwartaal van 2011 kwam duidelijk naar voren dat er onder een aantal (ouders/begeleiders van) leden actieve belangstelling bestaat "iets" te doen op het gebied van de Werkgroep Communicatie & PR (WCPR). Dat is goed nieuws, want er zijn voldoende onderwerpen waarvoor de WCPR extra hulp kan gebruiken. Denk o.a. aan redactiewerk voor (en invulling van) de website, het gericht zoeken naar (kleine) sponsors, het verspreiden van wervingsflyers in scholen/winkels, etc.
Als uw interesse is gewekt, en u begrijpt dat er geen enkele verplichting bestaat bij een keertje meehelpen, zet dan die stap door uw contactgegevens (naam, e-mail, mobiele telefoon) door te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. "Ja ik overweeg AV DEM verder te helpen op het gebied van Communicatie / PR" + het onderwerp waarin u eventueel iets zou willen betekenen.

Vervolgens wordt u nog niet direct gebeld maar komt u eerst op een verzamellijstje. Dat is handig, omdat we pas contact met u gaan zoeken als er een concrete actie op touw staat. Komt het in dat geval niet uit? Geen probleem, de vrijblijvendheid blijft voorop staan, volgende keer beter. Komt het wel uit? Goed om te zien dat u iets voor uw vereniging wilt doen, vele handen maken immers licht werk.

Alvast bedankt!

Rob Tuinstra
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hulp gezocht voor andere AV DEM werkgroepen

We zitten ook nog om hulp verlegen voor de andere werkgroepen:

Werkgroep Accommodatie

(WA, algemeen bestuurslid Henk Polman)
Hulp nodig bij klussen in/rondom ons clubgebouw en op de atletiekbaan (o.a. het aanleggen van een waterkraan bij de ingang, opnieuw uitvlakken van kogelstootringen)

Werkgroep Kantine & Activiteiten

(WKA, algemeen bestuurslid: vacant)
Hulp nodig bij organisatie van activiteiten voor leden van 21 jaar en ouder (o.a. BBQ voor TCRA atleten op 15.9.2012 en Vrijwilligersavond)

Werkgroep Wedstrijd Organisatie-Weg

(WWO-W, algemeen bestuurslid Rob Kleine)
Hulp nodig bij organisatie van onze 3 wegwedstrijden (o.a. verkeerregelaars, communicatie, opbouw parcours, etc)

Werkgroep Wedstrijd Organisatie-Baan

(WWO-B, algemeen bestuurslid Ron Janssen)
Hulp nodig tijdens onze baanwedstrijden (o.a. klaarzetten van wedstrijdmateriaal, jureren, invoerwerk wedstrijdprogramma etc)

Werkgroep Technische Zaken

(WTZ, algemeen bestuurslid: vacant)
Hulp nodig bij baanatletiektraining voor mini's, pupillen, junioren (optie: assistent trainer opleiding)

Jeugdraad

(JR, algemeen bestuurslid Sebastian Schijffelen)
Hulp nodig bij organisatie van activiteiten voor leden tot 21 jaar.

Ook hiervoor geldt dat u geheel vrijblijvend uw mogelijke hulp kunt aanbieden. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar T. 06-21201076 voor een korte uitleg.

Alvast dank voor uw reactie!

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op