Horror Night bij AV DEM

DEM horror nightBeste leden van de aller gezelligste en sportiefste vereniging. De jeugdraad heeft weer een nieuw activiteit op het programma staan, namelijk een aantal filmavonden, beginnend met een horror filmavond!

Wanneer?

Deze filmavond vindt aanstaande zaterdag plaats op 4 augustus. De filmavond begint om 20.00 en is afgelopen rond 23.30.

 

De leeftijd

Omdat de aanbevolen leeftijd 16 jaar en ouder is, houden wij hier ook rekening mee. Kinderen onder 16 jaar zijn ook welkom, maar wel met toestemming van een ouder/verzorger. Wij raden mensen onder 14 jaar aan om niet te komen, omdat de film toch enkele schokkende beelden bevat. Uiteraard zijn ze wel welkom als ze willen.

De films

Op de horror filmavond kijken we twee films. De eerste film is Eden Lake, de tweede film die we gaan kijken is Autumn, de tweede film is schokkender en spannender, maar zeker een aanrader. Voor de trailers zie onderaan de mail.

Kosten

De kosten voor deze filmavond bedragen €3,- per persoon. Dit is inclusief drie consumpties. Dat wil zeggen dat je voor €3,- drie drankjes krijgt en daarbij krijg je gratis popcorn.

Wanneer te betalen?

Je kunt zaterdag bij aankomst bij de deur betalen. Daar ontvang je je drie consumpties.

Vragen?

Voor vragen kun je mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trailers

Eden Lake
Autumn


Hopelijk kom je ook!


Met vriendelijke groet,
De Jeugdraad

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op