Ouder – Kind wedstrijd

ouder-kindwedstrijd 20120708Hadden we vorig jaar prachtig zonnig weer bij de eerste Ouder-Kind wedstrijd voor de pupillen, dit jaar viel er een miezer regen. Het scheelde wel in het aantal deelnemers. Verschillende van de ingeschreven teams bleven thuis. Maar voor degenen die wel gekomen waren, kon de regen de pret niet bederven. Ondanks de nattigheid werd het toch een hele leuke dag.
De junioren die weer het jury werk verzorgden, deden hun uiterste best om op de natgeregende papiertjes de uitslagen te vermelden, en toen dat papierwerk later opgedroogd was, konden toch alle uitslagen verwerkt worden.

Foto's karaoke 
Filmpjes karaoke

Na de estafette waarbij eerst de ouders 50 meter liepen, en daarna de stok aan de kinderen overgaven die de volgende 50 meter moesten lopen, kwam het medicinebalwerpen. We deden dat deze keer voor iedereen met een 1 kilo bal. Sommige vaders wisten daar afstanden van 15 meter en nog meer te halen.

Omdat het intussen steeds harder was gaan regenen, kwam een kleine pauze in de kantine juist goed van pas. Door de trainers werd daar nog wat informatie gegeven over enkele belangrijke wedstrijden in september, de finale van de competitie en de estafette kampioenschappen, en ook over het meedoen op de trainingen.

Intussen was het aanmerkelijk droger geworden en kon aan het derde onderdeel begonnen worden. Het verspringen zonder aanloop.
Het laatste onderdeel, is de kruiwagenrace. Kind in de kruiwagen, een ouder rijdt de kruiwagen. Andersom had ook gemogen, maar dat werd deze keer door niemand gedaan.
Na afloop mocht iedereen even het erepodium op, en was er voor alle deelnemers, en ook voor de jeugd juryleden een mooie medaille, en kon men zich op gaan maken voor de afsluitende barbeque.
We gaan ervan uit dat het volgend jaar opnieuw even fraai weer zal zijn als bij de eerste keer.

Heel veel foto's en de uitslagen, zijn te zien op de pupillen site

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op