Grandioze laatste competitie wedstrijd DEM pupillen

DEM atletiek 20120630In de laatste wedstrijd van de pupillen competitie bleek opnieuw de sterkte van de pupillen van atletiekverenigng DEM. In Santpoort werden vele overwinningen binnengesleept, waarvan maar liefst 6 bij de verschillende estafettes, en dit is een opmaat voor een grote afvaardiging naar de finales, die eind september gehouden gaan worden. Hoewel nog niet alle uitslagen definitief zijn, ziet het er naar uit dat er maar liefst 8 DEM ploegen aan die finale zullen gaan deelnemen.
Het sterkst kwamen deze keer de JPA.1 voor de dag. Jelle Schaap liet bij het verspringen een onwaarschijnlijke afstand van maar liefst 4,50 meter noteren. Harm Janssens deed daar in diezelfde leeftijdsklasse maar weinig voor onder. Hij kwam tot 4,42 meter. Met daarnaast een tijd van 9,0 sec op de 60 meter en een afstand van 8,78 meter bij het kogelstoten, was dat goed voor een eerste plaats op de meerkamp. Het zilver op de meerkamp was voor Jelle Schaap. Als team staan de JPA1 in de competitie op de eerste plaats.

Dat geld ook voor de jongens mini, die in Santpoort de eerste 4 plaatsten voor zich opeisten. Sam van der Aar werd eerste, Boris Borgmann tweede, Chris van der Meij derde en Koen Rosendaal vierde. De meisjes mini kwamen bijna even goed voor de dag. Met een tweede plaats voor Esmeralda van de Berg, een derde plaats voor Tania Willemse, een vierde voor Isa schram en een vijfde voor Rianne Kooij. Overwinningen op de meerkamp waren er verder voor Bo van der Aar bij de MPB, en Dre Pinas bij de JPA2. In deze categorie was het brons voor Mats Beentjes. Bij de JPC was er zilver voor Dennis Schaap, vooral dank zij een afstand van 29,10 meter bij het balwerpen. Sahid Haddache miste er nipt het podium
Bij de MPA.2 was Femke Janssen weer sterk bezig. Het resulteerde deze keer in een bronzen plak op de meerkamp.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op