Ouder-kind wedstrijd en BBQ

ouder-kind-wedstrijdOp zondag 8 juli hebben we weer de Ouder/Kind wedstrijd bij DEM. Het is voor de pupillen en hun ouders. Een team bestaat uit 1 pupil + 1 ouder (grootouder mag ook). Het begint 's middags om 14 uur.

De ouders en hun kinderen moeten samen een aantal onderdelen afwerken. Van alles wordt de tijd of de afstand opgenomen. Na afloop is er voor iedereen een medaille, en een prestatiekaart. Voor gezinnen met veel kinderen, mag 1 van de ouders met meerdere kinderen meedoen. Die ouder moet dan dus wel meerdere keren in aktie komen.

BBQ

Na afloop van de ouder-kind wedstrijd is er een barbeque bij DEM. Het is helaas niet meer mogelijk om je hiervoor in te schrijven. 

 

Onderdelen

Estafette:

De ouders starten op de startlijn van de 100 meter. Ze starten staande.
De kinderen staan op het 50 meter punt, pakken daar de stok aan en lopen er mee naar de finish.

Medecinbal werpen

Wat we ook wel eens doen met het wedstrijdje wat we soms in de zaal hebben. De bal van 1 kilo zo ver mogelijk werpen. Vanaf de speerwerp sector

Verspringen zonder aanloop

Vanaf de rand van de verspringbak

Kruiwagen race

Kind zit in de kruiwagen, ouder rijdt de kruiwagen. (andersom mag ook). We doen dat op het gras. Steeds 2 teams tegen elkaar.

Geef je op!

We hebben natuurlijk juryleden nodig. Daarvoor vragen we de D junioren. Zij moeten dus alle tijden opnemen, en de afstanden meten. 

Om mee te doen (als team of als jurylid) moet je het van te voren even bij Tigch melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op