Resultaten Rabobank Fietsdag

rabo-fietsdag-bordNamens DEM hebben 22 mensen meegedaan aan de Rabobank Fietsdag op zondag 9 september. Zij fietsten allemaal 30 kilometer door de IJmond.

Dit betekent € 220 voor de clubklas!

Dank aan iedereen die mee heeft gefietst en natuurlijk ook aan de Rabobank!

Bekijk hier de foto's van de Rabobank Fietsdag 2012

 

 


 

rabo-fietsdag9 september Rabobank Fietsdag

Mensen samenbrengen en iets in beweging zetten. Dat is de gedachte achter de Rabobank Fietsdag, die op zondag 9 september 2012 plaatsvindt. Vorig jaar heeft dit evenement voor het eerst plaatsgevonden. 1750 mensen stapten op de fiets en namen deel aan een mooie en gezellige tocht. Daarmee ondersteunden zij 92 verenigingen en stichtingen uit de regio IJmond Noord.

Tien euro voor de clubkas

Elke deelnemer die de fietsroute uitrijdt, verdient tien euro voor AV DEM. Per vereniging doneert het Rabo DichtbijFonds van Rabobank IJmond Noord maximaal 1000 euro. Deelnemers kunnen zelf kiezen voor welke vereniging of stichting zij fietsen. Enthousiaste clubs die veel mensen weten te mobiliseren, verdienen natuurlijk het meeste geld. Dus neem gerust je vrienden en familie mee!

Mooie route door regio IJmond Noord

De route van ongeveer 30 kilometer loopt door het werkgebied van Rabobank IJmond Noord. Deelnemers fietsen onder andere door het duingebied van Heemskerk, het polderlandschap van Uitgeest en de stadskern van Beverwijk. Het vertrekpunt van de route is Kinderboerderij De Baak bij Westerhout of de Patatoloog in Heemskerk. Bij de start ontvangen deelnemers een stempelkaart en aanvullende informatie. Starten kan tussen 10.00 en 11.00 uur en de tocht dient voor 15.00 uur te zijn uitgereden.

Iedereen op de fiets voor DEM, nodig ook je familie en vrienden uit!

Iedereen mag meefietsen. Niet alleen DEM leden, maar ook vrienden en vriendinnen, ouders, buren, opa's en oma's. Hoe meer leden en sympathisanten voor AV DEM op de fiets stappen, des te meer geld onze vereniging opstrijkt. Iedereen die meefietst hoeft zich niet vooraf in te schrijven en kan zich op de dag zelf aanmelden bij één van de startpunten.

  • Kinderen tot en met 12 jaar worden begeleid door tenminste één volwassene.
  • Wanneer u met één volwassene en één of twee kinderen op de fiets zit, krijgt u één stempelkaart.
  • Een tandem met twee deelnemers komt in aanmerking voor twee stempelkaarten.
  • Mensen op skeelers of met gemotoriseerde voertuigen zijn uitgesloten van deelname.
  • Deelnemen met een scootmobiel is wel toegestaan.
  • Dieren zijn uitgesloten van deelname aan de fietstocht.

Zie voor meer info: http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/ijmondnoord/rabo_dichtbijfonds/rabobank_fietsdag/

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op