Uitstekende competitie voortzetting DEM pupillen

DEM atletiek 20120609De tweede wedstrijd van de competitie was voor de pupillen van atletiekvereniging DEM minstens zo succesvol als de eerste. Met nog 1 wedstrijd voor de boeg, ziet het er naar uit dat er weer een groot aantal ploegen aan de finale mee zal mogen doen. De wedstrijd was deze keer op de eigen baan. Het was een drukke dag met meer dan 200 deelnemers verdeeld over 10 leeftijdsgroepen.
De dag begon met de estafettes er daar vielen meteen al 7 overwinningen te vieren. Ook de meerkampen waren weer van een hoog niveau, met talloze overwinningen voor DEM atleten. Bij de JPA2, wist Dre Pinas zelfs alle onderdelen winnend af te sluiten. Op de 60 meter kwam hij uit op 8,7 sec, bij het verspringen liet hij 4.37 meter noteren bij het kogelstoten 8.95 meter, en op de 1000 meter kwam hij binnen na 3 minuten en 42,5 sec. Met uitzondering van het kogelstoten waren het bovendien allemaal persoonlijke records.

Ook eremetaal was hier voor Mats beentjes die zijn PR met verspringen behoorlijk wist aan te scherpen. Bij de JPA1 was het Jelle Schaap die de show stal. Met overwinningen bij het hoogspringen, 1.35 meter en op de 60 meter 9,1 sec. wist hij een eerste plaats op de meerkamp veilig te stellen. Harm Janssens deed hier maar heel weinig voor hem onder, maar hij moest deze keer met een tweede plaats genoegen nemen. De JPB deden het deze keer iets minder florissant, maar de JPC lieten zich weer vooraan zien. Op de meerkamp was er een tweede plaats voor Dennis Schaap, die de bal wel heel erg ver wegwierp. Hij kwam er tot 25 meter 78
Net iets minder deed Tobias Janssen het, en Sahid Haddache zat daar weer direct achter. Voor Sahid was er bovendien een eerste plaats op de 600 meter, en op die afstand kwam Ozan Ilhan als derde binnen. Ook voor de jongste jongens volop eremetaal. Sam van der Aar werd op de merkamp tweede en Chris van de Meij derde, terwijl hier op de 600 meter er zilver door Matteo Benedetti en brons voor Sam binnengehaald werd.
De meisjes dan. Bij de MPA2 werd Femke Janssen derde op de 1000 meter. En bij de MPA1 was er een podiumplek voor Deborah Leguit dank zij onder anderen een fraaie tweede plaats van 1.10 m bij het hoogspringen. Bij de MPB deed Bo van de Aar wat we van haar gewend zijn. Een eerste plaats op de meerkamp, waarbij ze zowel bij het verspringen als het balwerpen alle anderen voorbleef. Marit van de Kamp werd in deze leeftijdsgroep derde op de 1000 meter. Bij de jongste meisjes tenslotte werd Isa Schram derde op de 600 meter

Naar uitslagen

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op