baancitadelbaan

Aanvang

De start van zowel de 5 als de 10km is op zaterdag 9 mei 2015 om 19:15 uur.

Adres

Atletiekvereniging DEM
Sportpark Adrichem
Adrichemlaan 1/A
1947 KX Beverwijk

Bereikbaarheid

Voor mensen die met de auto komen is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de atletiekbaan van AV DEM. Fietsers kunnen hun fiets kwijt in de tijdelijke fietsenstalling die wordt aangegeven d.m.v. borden.
In verband met de start van de jeugdloop en een half uur later de 5 en 10km is het stuk Aagtendijk van de Spoorsingel naar sportpark Adrichem op zaterdag 9 mei vanaf 18:45 afgesloten voor auto's. Dit betekent dat de parkeerplaatsen bij het sportpark vanaf die tijd niet bereikbaar zijn voor auto's.
Parkeren is dan wel mogelijk op het nabij gelegen Marlo terrein bij de Praxis, Gamma en Deka-markt.

Inschrijven

 

De voorinschrijving gaat in februari 2015 open
 
Inschrijven kan ook op de dag zelf, kom op tijd en neem het inschrijfgeld contant mee
 

 

Kleedgelegenheid

In het clubgebouw van AV DEM is een dames- en herenkleedkamer die beide over douches beschikken.

Parcours

De start en finish van alle afstanden is op de atletiekbaan van AV DEM.
 Het parcours bestaat uit verharde wegen.
Kijk voor meer informatie bij parkoers

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking is na afloop van de DCD loop bij de kantine van DEM. Wij stellen geen geldprijzen beschikbaar. Wel is er voor de nummers 1,2 en 3 op de 5 en 10 KM bij zowel de heren als dames een trofee en een mooie bos bloemen beschikbaar gesteld door onze sponsor de Duinroos.

Start en finish

De start en finish is op de atletiekbaan van AV DEM.

Startnummers

Startnummers worden niet toegestuurd. Vanaf 27 april kan je je startnummer afhalen bij Intersport Veldhuis, Breestraat 10-14 in Beverwijk. Kom je niet uit de buurt van Beverwijk dan kan je je startnummer ook op 9 mei ophalen bij de tent van de na-inschrijving.

Tijdregistratie

We maken gebruik van elektronische tijdregistratie van Jahoma. De chip zit hierbij in je startnummer verwerkt.

Bij de start en finish staat een boog opgesteld om de tijden vast te stellen. De atleten lopen zowel bij de start als de finish onder de boog door.  

Jahoma zal in de uitslag de bruto en netto tijden vermelden. De bruto tijd is de tijd die verstreken is tussen het lossen van het startschot (hiermee begint de wedstrijd) en de aankomst op de eindstreep. Uitslagen worden op basis van bruto tijden worden opgemaakt. De netto tijd is de tijd die verstreken is tussen het passeren van de startlijn en de aankomst op de eindstreep. De netto tijd geeft dus aan wat je werkelijke prestatie geweest is.

Toiletten

In het clubgebouw van AV DEM zijn 2 heren- en 2 damentoiletten beschikbaar. Tevens zullen op het terrein 3 extra tijdelijke toiletten geplaatst worden.

Uitslagen

De uitslagen zijn na de wedstrijd hier te vinden.

Verzorging

 

Na afloop krijgen alle deelnemers sportdrank van Pouwerbar aangeboden bij de finish.
Op de atletiekbaan is EHBO aanwezig.
Voor deelnemers is er een mogelijkheid voor een gratis massage op de atletiekbaan na afloop van de wedstrijd.

Voorbereiding

 

Een goede voorbereiding is essentieel om de loop op een plezierige manier te volbrengen en om blessures te voorkomen. Hardlopen is een heel leuke hobby en kan zowel individueel als in groepsverband beoefend worden. Wij raden u begeleiding bij uw training aan. AV DEM kent verschillende mogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren lopers.

*** Deelname aan de DCD Loop geschiedt geheel op eigen risico ***
Deelname is geheel op eigen risico.
 De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het zoek raken van kleding, voor ongevallen en/of schade aan eigendommen. Alle deelnemers dienen zich te houden aan de door de organisatie gegeven aanwijzingen en de normaal geldende verkeersregels. 
AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op