Afscheid Janneke van de Kolk

dem-duinloopgroepVandaag (31-03-2012) heeft de duinloopgroep getraind in drie groepen: starters-middengroep en gevorderden. Daarna werd er gezellig koffie met appeltaart en soep genuttigd ter afscheid van trainster Janneke van de Kolk.

In 2007 kwam Janneke als trainster bij de duinloopgroep terecht. Er was, na het vertrek van Bert Vink, indertijd dringend behoefte aan een nieuwe trainer. De afgelopen 5 jaar heeft Janneke trainingen verzorgd voor de gevorderden en de 'middengroep', vooral ook omdat ze door het pittige niveau zelf ook mee kon trainen. Daarnaast heeft ze regelmatig bijgesprongen als invaller.

Ze heeft na 5 jaar toch het besluit moeten nemen om te minderen met het hardlopen. Haar andere sporten, fietsen en schaatsen, vormen voor haar immers de hoofdmoot en zo blijft er –naast al die trainingen- ook nog tijd over voor het gezinsleven.

Jannekes trainingen worden overgenomen door Ans (eens in de twee weken), Olaf en Annelies (overige uren). De mogelijkheid bestaat nu om naast de gevorderden, middengroep en beginners nog een vierde groep te starten.

We zullen Janneke missen, niet alleen als trainster maar zeker ook als niet onverdienstelijke atlete. We wensen haar natuurlijk succes met haar nieuwe doelstellingen en we zijn ervan overtuigd dat Ans, Olaf en Annelies de trainingen in een gezellige en enerverende sfeer voort kunnen zetten.

Naast het afscheid van Janneke, was er bij deze bijeenkomst ook nog een vrolijke noot te vermelden: Jan van Hout werd verrast door een karikatuur tekening van Karen Vleugel. 

janvanhout2janvanhout

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op