1e Competitie G atleten

IMG 2541Vrijdag 18 april 2014 was de g groep compleet bij AV Lygurgus. Het programma bestond uit 60 meter hordelopen, balwerpen en een geweldige ronde touwtrekken tussen de aanwezige verenigingen.
Berengere kwam thuis met twee bronzen medailles, zeer tevreden. Margriet won twee keer goud met een super actiefoto tijdens het hordelopen. Alex Bakker was tweede in zijn horde series, maar kwam net op de vierde plaats. Kevin wiert veel verder dan in zijn vorige wedstrijden en won dit keer de aanmoedigingsprijs. Rinske versterkte AV DEM in de leeftijd onder 12 jaar met een derde plaats tijdens het balwerpen. Jos Dam gooide naar een tweede plaats met vlak achter hem Ruud, die een derde plaats veroverde. Twan was zeer tevreden en maakte zelfs tijd voor een groepsfoto zonder Ruud en Erik. Erik deed alleen heel sterk mee met balwerpen en touwtrekken.
De g groep kijkt naar uit naar hun tweede wedstrijd in Zaandam bij AV Zaanland 16 mei. 11 mei geven ze een demonstratie tijdens de SportFair bij de Walvis in Beverwijk.

Klik voor de foto's

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op