20-04 G Atleten wedstrijd

Bekijk de uitslagen en de foto's 


 Aan alle deelnemers, begeleiders en trainers,

Na de spannende en geslaagde wedstrijd van vorig jaar met deelnemers uit de hele regio, organiseert atletiekvereniging DEM op vrijdagavond 20 april 2012 in Beverwijk opnieuw een wedstrijd voor G-atleten. Hierbij nodigen wij u allen uit om hiervoor in te schrijven.

De locatie van de wedstrijd is de atletiekbaan van AV DEM op het sportpark Adrichem, Aagtendijk te Beverwijk. Het treinstation van Beverwijk ligt op circa 15 minuten lopen van de baan. Een routebeschrijving naar het sportpark kunt u vinden op onze website www.avdem.nl. Het is goed mogelijk om met eigen vervoer te komen; nabij de baan vindt u voldoende parkeerplekken.

U kunt de inschrijvingen per e-mail insturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We stellen het op prijs als voor Zaterdag 14 April de deelnemers doorgeeft, zodat we voldoende tijd hebben om deze te verwerken

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 400m sprint (naar keuze stand of uit startblokken)
  • verspringen
  • een ludiek onderdeel dat we nog even geheim houden

Het chronoloog wordt t.z.t. op de website gepubliceerd en via de mail doorgestuurd.

Wilt u bij de inschrijvingen niet vergeten te vermelden:

  • In welke klasse de atleet deelneemt: leeftijd en geslacht
  • Het licentienummer

Het inschrijfgeld bedraagt euro 2,- per atleet voor het gehele programma. Bijgevoegd vindt u tevens het chronoloog. De wedstrijd begint om 19.30h 's avonds en naar verwachting vindt om 21.00h de prijsuitreiking plaats.

AV DEM hoopt u dan ook opnieuw te mogen verwelkomen op de baan zodat we er met z'n allen een gezellige en sportieve avond van kunnen maken. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, of heeft u vragen, wendt u zich dan naar het wedstrijdsecretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens de WWO-B (Werkgroep Wedstrijd Organisatie - Baan) van AV DEM,

Ron Janssen 

Bekijk hier het chronoloog en de uitslag.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op